OTKRIVENO KO JE STARIJA ŽENA S KOJOM JE HARI IZGUBIO NEVINOST: "Imao je breskvastu zadnjicu, a jednu stvar nije umeo"

Mnogi se pitaju ko je starija žena sa kojom je princ Hari izgubio nevinost, a ona se oglasila i otkrila detalje njihovog odnosa.

Celebrities
12:57h Autor:
OTKRIVENO KO JE STARIJA ŽENA S KOJOM JE HARI IZGUBIO NEVINOST: "Imao je breskvastu zadnjicu, a jednu stvar nije umeo"
Ko je starija žena sa kojom je princ Hari izgubio nevinost, Foto: Profimedia

U memoarima koji su nedavno izašli, princ Hari otkrio je mnoge tajne kraljevske porodice, ali najviše detalje iz njegovog privatnog života. Knjiga pod nazivom Spare (Rezervni), digla je veliku prašinu u javnosti, a detalji koji se u njoj nalaze - u najmanju ruku su skandalozni.

Nakon što se bivša striptizeta oglasila i detaljno opisala žurku na kojoj se princ Hari skidao, interesovanje za njegov život postalo je sve veće. U svojoj knjizi, pisao je o ženi s kojom je izgubio nevinost, a ona je sada, posle brojnih nagađanja, odlučila izaći u javnost.

Princ Hari
Princ Harifoto: EPA-EFE/NEIL HALL

"Ja sam čuvala našu tajnu 21 godinu", započela je svoju ispovest Saša Volpul, koja je istakla da razlika u godinama između nje i princa i nije baš velika.

Naime, princ Hari, u svojoj knjizi opisao je trenutak kada je izgubio nevinost, kao i da se to dogodilo na selu, sa lepom, starijom ženom. Pričalo se da je misteriozna dama glumica Elizabet Hurli, ali ona je to ubrzo nakon šuškanja demantovala.

Saša Volpul
Saša Volpulfoto: Printscreen Youtube/ Daily Mail

"Počeo me ljubiti. Bilo je strastveno, intenzivno. Oboje smo znali. Od poljupca smo vrlo brzo završili na podu. Bilo je vatreno. On za mene nije bio princ Hari, on je bio moj prijatelj i situacija je malo izmakla kontroli. Nismo to planirali napraviti, ali bilo je brzo i uzbudljivo. Oboje smo bili pijani. To se ne bi dogodilo da nismo", otkrila je Saša, koja danas ima dvoje dece.

Hari i Saša upoznali su se dok je Saša radila sa konjima budućeg kralja Čarlsa. U tom trenutku, ona je imala 19, a Hari 17 godina.

Princ Hari
Princ Harifoto: Printscreen/youtube

Šaša ne žali zbog vatrene noći sa Harijem, a pamti ga kao druželjubivog, duhovitog i punog života.

"Bio je normalan mladić. Da nije imao tu titulu, nikad ne biste ni pomislili da je nešto više od nas'", opisala je Saša princa, no nije joj jasno zašto je sad s tim izašao u javnost.

'"Čuvala sam ovu našu tajnu 21 godinu, pa sam se jako iznenadila kad mi je prijateljica javila da je na televiziji videla priču o tome. Zamalo sam pala sa sofe. Sad sam i ja odlučila progovoriti jer sam znala da mediji neće odustati dok me ne pronađu", objasnila je Saša.

"To je njegov smisao za humor. Mi zapravo jesmo bili na poljani, tamo gde konji borave, pa je to na šaljiv način interpretirao. Njegov opis je tačan, šokirala sam se kad sam videla koliko je bio iskren. Nisam uvređena. Jesam ga zgrabila za pozadinu i udarila. Malo sam je i stisnula, imao je breskvastu zadnjicu. Ne znam zašto je napisao to za pastuve, mislim da je to bilo više zbog činjenice da sam radila sa konjima. Istini za volju, nije se pobrinuo da budem zadovoljna. Bio je mlad. Tek kada odrasteš, razumeš te stvari. To je zaista bio trenutak strasti", zaključila je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs