fatalna ljubav

MAJI VOLK VERENIK SPAKOVAO STVARI U KESE ZA ĐUBRE I IZBACIO IZ KUĆE: Za njega sam bila zlo, mislio je da ću mu sve uzeti

Maju Volk verenik je ostavio na surov način, izbacivši njene stvari iz kuće u džakovima za smeće.

Celebrities
Autor:
MAJI VOLK VERENIK SPAKOVAO STVARI U KESE ZA ĐUBRE I IZBACIO IZ KUĆE: Za njega sam bila zlo, mislio je da ću mu sve uzeti
Kako je Maju Volk ostavio verenik, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Maja Volk, svojom vedrinom i pozitivnim stavom prema životu, već godinama unazad privlači pažnju javnosti. Uprkos brojnim nedaćama koje su je snažle, ova snažna žena nikad nije prestala da zrači pozitivnom energijom.

Postala je poznata po promovisanju zdravog načina života, koji joj je znatno pomogao da zdravstveno stanje dovede u red. Maja ima posebnu rutinu ishrane koje se čvrsto pridržava.

 Maja Volk
Maja Volkfoto: Kurir / Marina Lopičić

Na ljubavnom planu uvek je bila ispunjena, a veza sa Grkom Nikosom Gusgunisom izazvala je veliku pažnju, dok je ljubvni par bio na korak do venčanja. Međutim, njihova priča doživela je krah, i to na neslavan način.

Maju je bivši verenik ponizio na najgori mogući način, dok joj je sve stvari ostavio u kesama za đubre, ispred ulaznih vrata svog dvorišta. Međutim, Maju ovo nije poremetilo, niti joj je srozalo samopouzdanje.

Umesto da jadikuje nad sudbinom kao što bi mnogi uradili, Maja je sa osmehom na licu govorila za "Story" o svemu što joj se desilo u Grčkoj.

Maja Volk
Maja Volkfoto: Instagram / Majazmaja59

"To je bilo konačno stavljanje tačke na jedan period ljubavi. Na kraju je sve i u emotivnom smislu dobro ispalo, jer on nije želeo ni da me vidi, tako da sam čekajući na prijatnom vetriću u dvorištu crkve pedeset metara od njegove kuće bila pošteđena izliva negativnih otrovnih osećanja. S druge strane, moj Mihailo mu je sve rekao na lep način, nije mu dozvolio da vređa i "poklopio" ga je argumentima. Najvažnije je da se veliki blender vratio kući.", objasnila je Maja za Story.

Maja Volk
Maja Volkfoto: Instagram / Majazmaja59

Iako je imala podršku sina Mihaila, teško je podnela poniženja koja su je sačekala u glavnom gradu Grčke. Mada je svesna da sve što njen bivši verenik radi nije u skladu sa ponašanjem mentalno zdrave osobe, jer kako i sama kaže na njega je period izolacije i pandemije korona virusa loše uticao. Ispred ulaznih vrata ostavio je sve njene stvari spakovane u kese za đubre koje je Mihailo pokupio dok ga je ona čekala u blizini Nikosove kuće.

"Mislim da su korona i naša razdvojenost bile okidač za paranoju koja je već bila prisutna. Počelo je sa strahom od krađa, strahom od Cigana, strahom od požara, a sada je sve to dobilo neslućene dimenzije."

Maja Volk
Maja Volkfoto: Instagram / Majazmaja59

"Znam da on za sve koristi velike kese pseće hrane, i u 13 kesa je pokušao da spakuje sve – od fotografija, garderobe, do blendera i dehidratora. Hvala mu što mi je uštedeo i nerve i vreme da ja to sama uradim… Njegovi motivi su neobjašnjivi sa stanovišta zrele mentalno zdrave osobe, ali trebalo je da pretpostavim da je ovo moguće kod čoveka koji nema ni jednu jedinu ni uspomenu niti lepu reč za bilo koju žensku osobu s kojom je imao dužu vezu ili brak. Sećam se da, kad sam jednom pokušala o tome da razgovaram s njim, da sam pomislila : "Bože, ovo i mene čeka – sve najgore kad se završi."I tako je i bilo. Za njega sam ja sinonim za najveće zlo i umislio je da sam sve vreme tajno kovala plan da dovučem svoju porodicu kod njega i sve mu uzmem. Nažalost, kada takve fiks ideje uzmu maha, tu razum, argumenti, dokazi ništa ne mogu da promene.", objasnila je Maja.

Maja Volk
Maja Volkfoto: Kurir / Zorana Jevtić

Na pitanje šta oseća prema Nikosu posle svega, u svom stilu je odgovorila:

"Osećam samo beskrajno sažaljenje i tugu prema čoveku kome nisam mogla da pomognem. Po ko zna koji put se obistinila izreka da nema neizlečivih bolesti, samo neizlečivih ljudi.", zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Maja Volk