skandalozno

"DOŠLA SAM U SPAVAĆU SOBU, A ON JE BIO GO, ZNALA SAM DA VOLI STARIJE" Striptizeta otkrila sočne detalje o princu Hariju

Bivša striptizeta iznela je skandalozne detalje o princu Hariju, sa kojim je pre izvesnog vremena imala susret.

Celebrities
13:02h Autor:
"DOŠLA SAM U SPAVAĆU SOBU, A ON JE BIO GO, ZNALA SAM DA VOLI STARIJE" Striptizeta otkrila sočne detalje o princu Hariju
Bivša striptizeta iznela detalje o princu Hariju, Foto: Profimedia

Detalji iz Harijeve knjige "Spare"(Rezervni) šokirali su javnost i podigli veliku prašinu. Ono što je Hari izneo kosi se sa mnogim uverenjima koja se vezuju za kraljevsku porodicu.

Ovog pjuta, bivša striptizeta, poznata pod imenom Lejdi Dominik otkrila je skandalozne detalje o princu Hariju. Naime, Lejdi je pre 20 godina bila na jednoj lasvegaškoj zabavi, a našla se u društvu princa Harija.

Keri Rojal (51) se za britanski tabloid "The Daily Star" prisetila trenutaka provedenih s tada 27-godišnjim princom koji je, nakon što su procurile golišave fotografije, dospeo na naslovnice širom sveta i izazvao bes na u kraljevskoj porodici.

Hari je u svojoj knjizi izneo detalje pomenute žurke na kojoj se našla i striptizeta Lejdi, a sudeći prema iznetim detaljima, princ je živeo poprilično razuzdanim načinom života.

"Podivljao je kad smo ja i još devet devojaka pozvane u njegov apartman", prisetila se Rojal.

"Odveli su nas u taj ogromni VIP apartman. Kada smo stigle, stvari su se već zakuvale, s hrpom pića i muzikom. Već su započeli partiju biljara na skidanje. Hari je već bio go i nasmejan trčao unaokolo. Tako go grlio je ljude i iz nekog razloga govorio da bi mu neko trebao dati belu rukavicu kako bi se mogao pretvarati da je Majkl Džekson."

Hari je baš nju odabrao da ide sa njim u spavaću sobu, dok ona veruje da je ta odluka pala zatio što je i ona iz Velike Britanije.

"Govorio mi je kako misli da je neverovatno što je upoznao nekoga iz Engleske u Vegasu i rekao mi je da imam prekrasne oči." - ispričala je

Princ Hari
Princ Harifoto: Profimedia

"Nosila sam haljinu preko bikinija na vezanje. Haljina je ubrzo spala i ostala sam samo u bikiniju. On je već bio go i nije imao šta skinuti. Ljubili smo se dvadesetak minuta, nakon čega je rekao: "Bilo je jako lepo". Vratili smo se i pridružili drugima. Tada su već i drugi bili goli. Ne bih to nazvala orgijama, bila je to zafrkancija, zadirkivanje i zabava.", objasnila je.

Plavuša tvrdi da od se*sa nije bilo ništa jer se "muškarcima ne događa puno dole kad su popili onoliko koliko je on popio".

Zanimljivo je i da je Rojal prošle godine na aukciju stavila gaće koje joj je navodno princ Hari poklonio.

Striptizeta sa Harijevim gaćama
Striptizeta sa Harijevim gaćamafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Hari je postao jako dosadan, što je prava šteta. Kad je partijao u Vegasu svi su voleli njega i njegov smisao za zabavu. Barem su ove gaće podsetnik na to kakav je bio kad je bio zabavan princ" - prenio je njen zastupnik tada njene reči britanskim medijima.

"Šteta što je ovih dana sav utučen i ozbiljan. Čak i kao oženjen otac dvoje dece, još uvek bi s vremena na vreme, trebao raspustiti kose ili barem ono što je od njih ostalo."

Komentirasala je i deo knjige "Spare" u kojem Hari otkriva kako je izgubio nevinost sa starijom ženom.

"Nasmejala sam se kada sam to pročitala. Kada sam ga upoznala pisalo se da sam puno mlađa nego što sam bila jer sam zapravo imala 41 godinu. Tako da sam oduvek znala da on voli "pume" - istakla je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs