ne liči na sebe

LIPOSUKCIJA JOJ UNIŠTILA ŽIVOT - NAZIVAJU JE "HODAJUĆIM KOSTUROM": Svi se pitaju zašto Tara izgleda višestruko STARIJE

Tara Rid danas proslavlja svoj 47. rođendan, uništila se operacijama, a danas izgleda potpuno drugačije nego u vreme najveće slave.

Celebrities
Autor:
LIPOSUKCIJA JOJ UNIŠTILA ŽIVOT - NAZIVAJU JE "HODAJUĆIM KOSTUROM": Svi se pitaju zašto Tara izgleda višestruko STARIJE
Tara Rid, Foto: Shirley, Buhl, Symons / Avalon / Pacific coast news / Profimedia

Američka glumica Tara Rid (47) bila je obožavana u Holivudu, voleli su je i muškarci i žene, dok je krasila naslovne strane prestižnih magazina. Međutim, u poslednje vreme ne prestaje da puni novinske stupce svojim neprepoznatljivim izgledom.

Proslavila se 1999. filmom "Američka pita" kao simpatična slatkica Viki, a poslednjih godina šokira javnost svojom preteranom mršavošću u kojoj ona ne vidi problem.

Tara Rid, nekada
Tara Rid, nekadafoto: Profimedia

Inače, Tarini glumački uspesi su završili u senci njene šokantne mršavosti i uništenim izgledom lica. A jendom prilikom je objasnila kako puno jede, ali navodno ima jako brz metabolizam.

"Mojim prijateljima je to apsurdnije nego bilo kome drugom jer reći će vam kako jedem puno i jednostavno imam jako brz metabolizam", rekla je Tara.

Tara Rid
Tara Ridfoto: Profimedia

Ona je uvek isticala da je zadovoljna svojim izgledom, te da je negativni komentari na račun istog, apsolutno ne pogađaju.

Pažnju javnosti privukla je i estetskim zahvtima koje je radila, neprestano se pričalo da je bila na operaciji lica kao i da redovno ide na tretmane botoksa. Šuškalo se i o njenoj zavisnosti. Tarin sunovrat počeo je ponajviše nakon liposukcije kada je svoju vitku liniju poželela da učini još vitkijom.

Njen trenutni izgled predstavlja oštar kontrast atributima i oblinama koji su je nekada čini se*s simbolom. Svojevremeno se družila sa starletama poput Paris Hilton i Kim Kardašijan sa kojima se često zabavljala po klubovima.

Tarini fanovi zabrinuti su zbog anoreksičnog izleda, te misle da ima neku opasnu bolest. Nedavno je putem društvenih mreža uveravala javnost da je dobro i da nema nikakvih problema, međutim fotografije koje redovno postavlja, ne idu u prilog tome.

1 / 16 Foto: FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

"Tara, uništavaš sebe, potrebna ti je pomoć", "Ti jesi mršava, ali nisi prirodno toliko mršava", "Hodajući kostur", "Ti silikoni toliko grozno izgledaju na tvom premršavom telu", "Tara, imaš problem", "Šta ti se dogodilo", "Izgledaš bolesno, lice ti se deformisalo", "Ostarila si pre vremena", samo su neki od komentara koje su fanovi ostavili ispod fotografije.

Inače, poslednjih godina bavi se produciranjem, glumu je zapostavila, ali mogla bi se pojaviti u novom nastavku Američke pite, iako to nije potvrđeno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs