ćerka je njegova kopija

PRINC ALBERT PO PRVI PUT POZIRAO SA DECOM KOJU JE DOBIO IZ AFERA S LJUBAVNICAMA: Reakcija princeze Šarlin sve iznenadila

Sa sinom i ćerkom ima fenomenalan odnos

Celebrities
15:21h Autor:
PRINC ALBERT PO PRVI PUT POZIRAO SA DECOM KOJU JE DOBIO IZ AFERA S LJUBAVNICAMA: Reakcija princeze Šarlin sve iznenadila
Kako izgledaju vanbračna deca princa Alberta od Monaka?, Foto: AP / Claude Paris

Princ Albert od Monaka prvi put je pozirao sa svoje dvoje dece koje je dobio iz afera sa ljubavnicama. Fotografija na kojoj grli ćerku i sina nastala je u Njujorku, a objavila ju je Nikol Kost (50), bivša hostesa Er Fransa iz Toga sa kojom je i imao jednu od "nedozvoljenih" romansi.

Albet je sa ćerkom Jazmin Grimaldi (30) i sinom Aleksandrom Grimaldi-Kosteom (19) sedeo u kafići, a po slici se može videti da su uživali zajedno, jer su svo troje imali široke osmehe na licima.

Jazmin je, čija je majka američka konobarica Tamara Rotolo (61), upoznala je svog oca prvi put kada je imala 11 godina nakon što je DNK test potvrdio da to jeste princ Albert.

Princ Albert, Princeza Šarlin
foto: Reuters / Eric Gaillard

- Divno je što se to dogodilo kada se dogodilo, i od tada uživamo u odlično odnosu - rekla je.

Sa druge strane, Albert je potvrdio da je Aleksandrov otac neposredno pre nego što je ustoličen za vladara kneževine 2005. godine. Princ ima i sedmogodišnje blizance sa suprugom, bivšom olimpijskom plivačicom princezom Šarlin (44), kojom se oženio 2011. godine.

Iako se činilo da imaju skladan brak, kao i da princezi Šarlin ne smetaju brojne ljubavne afere, u poslednje vreme su sve glasniji komentari o njihovom razvodu. Mada, ovaj par to oštro demantuje.

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

- Veoma sam srećna što sam se vratila u Monako i sa svojom porodicom. Moje zdravstveno stanje je još uvek krhko i ne želim da idem prebrzo. Put je bio dug, težak i veoma bolan. Kada sam se vratila u Kneževinu, svu svoju energiju sam usmerila na svoju decu, muža i svoje zdravlje jer su mi oni prioritet - istakla je Šarlin u intervjuu za Monako-Matin novine.

I Palata u Monaku dosledno je demantovala medijske izveštaje o razdoru između Šarlina i vladara kneževine Alberta.

Međutim, glasine da je par potpuno nekompatibilan pokrenule su se od samog početka njihove veze. Već u decembru 2020. godine pojavila se i treća tužba za očinstvo. Navodno, u njoj je istaknuto da je princ Albert napravio dete neimenovanoj Brazilki u vreme kada su on i Šarlin već bili u vezi.

1 / 6 Foto: Profimedia

Žena je rekla da je upoznala princa u noćnom klubu u Rio de Žaneiru 2004. godine. Njena 15-godišnja ćerka poslala je rukom pisanu poruku na portugalskom princu Albertu u Kraljevski dvor prošlog septembra.

Albertov pravni tim nazvao je optužbe "prevarom", a advokati dotične žene su odbili da komentarišu. Trebalo je da dođe na sud u Milanu u februaru, ali proces još uvek nije ni počeo. Neki veruju da je stvar rešena na drugačiji način. Ubrzo nakon što su optužbe izašle na videlo, Šarlin je "slavno" obrijala pola glave u stilu pank rokera, a već na proleće je otišla u Južnu Afriku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs