SAOPŠTENJE

OTKRIVENI NOVI DETALJI O ZDRAVSTVENOM STANJU NAJTUŽNIJE PRINCEZE: Ovo je saopštenje Palate!

U saopštenju je otkriveno da se princeza Šarlin oporavlja, ali da će morati da se leči još nekoliko nedelja

Celebrities
Autor:
OTKRIVENI NOVI DETALJI O ZDRAVSTVENOM STANJU NAJTUŽNIJE PRINCEZE: Ovo je saopštenje Palate!
Foto: Profimedia

Dok članovi kraljevske porodice Monaka obeležavaju Dan Svete posvećenosti, godišnju proslavu u čast njihovog sveca zaštitnika , kraljevska palata deli nove informacije o najtužnijoj princezi na svetu, Šarlin od Monaka, koja će izostati sa svečanosti jer se još uvek oporavlja.

"Oporavak princeze Šarlin i lečenje zuba trajaće još nekoliko nedelja, piše u saopštenju, prenosi People.com. Kao rezultat toga, neće moći da prisustvuje svečanosti.

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

Zajedno sa svojim suprugom princom Albertom II u mislima je sa svim stanovnicima Monaka povodom ovih proslava. Čim njeno zdravlje bude dozvolilo, princeza će se sa radošću ponovo podeliti zajedničke trenutke s njima.

Tokom ovog perioda, kraljevski par traži da se njihov privatan život i život njihove dece i dalje poštuje, zaključuje se u saopštenju.

Da podsetimo, princeza Šarlin koja je u sredu proslavila 44. rođendan trenutno je na lečenju van Monaka nakon što je pretrpela duboku iscrpljenost, emocionalnu i fizičku. rekao je princ Albert za People u novembru prošle godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs