KONAČNO NA SLOBODI

PRVI PUT NAKON ŠTO JE MUŽ SMESTIO U LUDNICU, PRINCEZA ŠARLIN DOBILA DOZVOLU DA IZAĐE NA JEDAN DAN: Ovo je razlog!

Princeza se vraća u Monako

Vip priča
Autor:
PRVI PUT NAKON ŠTO JE MUŽ SMESTIO U LUDNICU, PRINCEZA ŠARLIN DOBILA DOZVOLU DA IZAĐE NA JEDAN DAN: Ovo je razlog!
Foto: Profimedia

Nekoliko meseci je javnost nagađa šta se dešava sa najtužnijom princezom, a onda je stigla vest da je Šarlin završila na psihijatrijskom lečenju. Mnogi tvrde da ju je u psihijatrijsku ustanovu smestio upravo njen suprug, princ Albert.

On je izjavio da princeza pati od "emocionalne i fizičke iscrpljenosti", dok su njeni prijatelji nedavno opovrgnuli njegove izjave i za "Page Six" istakli da je Šarlin "skoro umrla" dok je boravila u Južnoj Africi.

Nakon toga smeštena je na psihijatriju, pod izgovorom princa Alberta "da je konačno shvatila da joj je neophodna stručna pomoć".

Sada se nagađa da bi princeza mogla da se vrati u Monako kako bi prisustvovala obeležavanju dana svete Devote koji se slavi 28. januara.

Devota je zaštitnica kraljevine i jako važan dan za kneževsku porodicu. Svake godine članovi kraljevske porodice učestvuju u svečanostima u znak sećanja na svoju zaštitnicu. Princeza Šarlin do sada je uvek prisustvovala svečaosti pa mnogi pretpostavljaju da će se pojaviti i ove godine, ako joj zdravstveno stanje to dozvoli.

Podsetimo, dva meseca princeza Šarlin nije smela da prima posete, a nakon što joj se zdravstveno stanje poboljšalo, napokon je dobila priliku da vidi svoju decu i supruga.

Dan pre Božića, princ Albert II sa sedmogodišnjim blizancima, Gabrielom i Džejsonom, posetio je princezu Šarlin i to u potpunoj tajnosti.

Malenim blizancima osmeh nije silazio s lica jer su napokon mogli da zagrle svoju majku nakon dugih pet nedelja.

Blizanci su princezi poklonili svoje crteže, nakon čega su imali porodični ručak. Ostatak vremena proveli su u igri i pevanju. Ipak, nakon četiri sata druženja, najtužnija princeza morala se teška srca oprostiti od svoje dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs