NJena najveća sreća

PRINCEZA ŠARLIN NAPOKON VIDELA DECU: Ovako je izgledao susret u najvećoj tajnosti!

Nakon 5 nedelja razdvojenosti

Celebrities
Autor:
PRINCEZA ŠARLIN NAPOKON VIDELA DECU: Ovako je izgledao susret u najvećoj tajnosti!
Foto: Profimedia

Dan pre katoličkog Badnjeg dana, VIP vozilo u švajcarske Alpe odvezlo je princa Alberta i sedmogodišnje blizance Žaka i Garbijelu. Samo nekoliko minuta nakon podneva, osmeh malim naslednicima nije silazio s lica.

U tom trenutku pridružila im se njihova majka, 43-godišnja princeza Šarlin, koja ih je nakon pet nedelja napokon zagrlila.

To je bio ujedno i prvi susret s njima otkako se u novembru nakon višemesečnog izostanka vratila iz Južne Afrike u Monako, a potom je hitno, zbog lošeg zdravstvenog stanja, hospitalizovana.

Budući da nije bila reč samo o bolesti u fizičkom smislu, već i teškoj iscrpljenosti, isprva, dok terapija nije počela da deluje, Šarlin nije smela da prima posete. Fokus celog lečenja stavljen je na to da povrati svoju snagu, a nakon što je njeno stanje krenulo nabolje, dobila je priliku da vidi svoju decu i supruga.

Blizanci su mami na dar dali crteže koje su sami napravili, a potom su zajedno ručali, igrali se, pevali, ali i zajedno izrekli molitvu. Nakon četiri sata druženja, Šarlin je morala teška srca da se ponovo oprosti od dece. Novi susret održan je već 2. januara i to ponovo u tajnosti.

Kako je otkriveno, Albert i blizanci važan su deo njenog oporavka i zajedno učestvuju u porodičnoj terapiji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs