OVO JE MISTERIOZNI MUŽ SANJE KUŽET: Skoro nikad se ne pojavljuje u javnosti, a za to ima poseban razlog

Sanja Kužet jedna je od omiljenih voditeljki, a mnogi se pitaju kako izgleda i čime se bavi njen muž.

Celebrities
Autor:
OVO JE MISTERIOZNI MUŽ SANJE KUŽET: Skoro nikad se ne pojavljuje u javnosti, a za to ima poseban razlog
Kako izgleda i čime se bavi muž Sanje Kužet, Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Sanja Kužet slovi za jednu od najlepših i najzgodnijih voditeljki, a veliku popularnost stekla je vođenjem muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Voditeljka je svoju liniju dovela do savršenstva uz poseban režim, a muškarci su zadivljeni njenim izgledom.

Međutim, njeno srce ukrao je njen suprug, a mnogi se pitaju kako on izgleda, budući da ih veoma retko možemo videti zajedno u javnosti. Inače, Sanja već duže vreme uživa u braku sa Nemanjom Živojinovićem, sa kojim ima sina Strahinju.

Sanja Kužet sa suprugom Nemanjom
Sanja Kužet sa suprugom Nemanjomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Nedavno su se zajedno pojavili na jednom događaju i oduševili javnost. Izgledaju kao veoma skladan par, a Sanja kraj svog dragog nije skidala odmeh sa lica.

Nemanja je direktor marketinga jedne automobilske kuće, te je razumno zbog čega nije prisutan u medijima.

Sanja Kužet sa suprugom Nemanjom
Sanja Kužet sa suprugom Nemanjomfoto: Kurir / Damir Dervišagić

Podsetićemo, Sanja je pre Nemanje bila udata za Zorana Pipera sa kojim je dobila dečaka Andriju. Uprkos tome što su se razveli, voditeljka je jednom prilikom istakla da su ostali u dobrim odnosima.

1 / 5 Foto: Instagram / Sanja Kuzet

"Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli.. Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete", rekla je voditeljka jednom prilikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs