kako vam se dopada?

BAZEN, PRELEPA BAŠTA, POGLED OD MILION DOLARA: Zavirite u luksuzni dom Slobode i Vojina u okolini Beograda! (FOTO,VIDEO)

Sloboda i Vojin Ćetković po kozna koji put osvojili su srca domaće javnosti i ponovo potvrdili da sa razlogom nose titulu omiljenog glumačkog para, kada su svoje emocije pretočili na male ekrane, dok su tumačili glavne junake u seriji "Tajna vinove loze", čiji se nastavak s nestrpljenjem očekuje.

Vip priča
09:51h Autor:
BAZEN, PRELEPA BAŠTA, POGLED OD MILION DOLARA: Zavirite u luksuzni dom Slobode i Vojina u okolini Beograda! (FOTO,VIDEO)
Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Ponovo su dospeli na naslovne strane i u žižu medijskog interesovanja, a oboje važe za par, koji najviše voli svoj mir. Baš zato, sa ćerkama Milom i Verom neretko napuštaju vrevu beogradskih ulica i svoj mir pronalaze u vikendici nadomak Beograda, smeštenoj u Čortanovcima.

Iako Sloboda i Vojin svoje "parče mira" sebično čuvaju od radoznalih pogleda, ekipa emisije "Paparaco lov" nedavno ih je pratila do njihove vikendice sa pogledom na Dunav.

Prostrano dvorište i veliko imanje, prava su oaza mira i savršeno mesto za bekstvo od gradske gužve i radoznalih pogleda. Pa ipak, Sloboda i Vojin povremeno na svojim "Instagram" profilima podele po koju fotografiju, koja otkriva kako izgleda njihov dom u Čortanovcima.

Tokom leta, Sloboda je podelila nekoliko fotografija, koje su otkrile da imanje poseduje i bazen na kome porodica rado uživa i provodi dane, kada su svi na okupu.

A neretko u svom domu ugoste i brojne prijatelje i spremaju riblje specijalitete, od ribe, koju Vojin sa prijateljima ulovi.

Čitavoj porodici bitno je da uživaju u prirodi, zelenilu i svežem vazduhu, a o uređenju dvorišta Sloboda i Vojin sami brinu. A sve odiše mirom, skladom i ljubavlju, baš kao njihov brak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs