dOBROČINITELJI

BRAČNI PAR USVOJIO 7. DECE: Pored naših petoro biološke dece, kuća nam je puna! (FOTO)

Kada je Pam Vilis videla vest o sedmoro male dece kojima je potreban dom, znala je da će ona biti ta koja će ima pružiti taj dom

Porodica
15:09h Autor:
Ilustracija, Foto: Instagram / second.chance.7

Pam Vilis je saznala da se deca nalaze u hraniteljskim porodicama više od godinu dana, nakon što su im roditelji poginuli u saobraćajnoj nesreći.

 

Deca su bila starosti od 1 do 12 godina. Pam (50) i njen suprug Gari, koji već imaju petoro biološke, odrasle dece, rekli su da su odmah razmatrali o usvajanju.

"Mislila sam da će Gari reći da sam luda - spremali smo se za penzionerske dane. Duboko u sebi sam znala da su ova deca za nas. Ako ih mi ne usvojimo, ko će onda?" ispričala je Pam.

 

"Ne mogu da objasnim, jednostavno sam znala da su oni moja deca," rekla je Pam.

 

Iako su deca dobila mnogo poziva za usvajanje, ipak su Pam i Gari bili ti srećnici kod kojih su deca smeštena. Par je priznao da je bilo teško da se usvojena deca povežu sa biološkom, ali da su uspeli.

 

"Deca su doživela tešku trumu. Na primer, starija Rubi nije stigla da bude dete, morala je da igra majčinu figuru deci. Jednom je sedmogodišnji dečak ušao kod nas u sobu, pitala sam ga da li je loše sanjao a on je rekao: "Ne, samo sam hteo da proverim da li ste još uvek ovde!""

 

Prošlog avgusta, Pam i Gari su usvojili svih sedmoro dece - Adelino (15), Rubi (13), Alecija (9), Antohini (8), Aubriela (7), Leo (5) i Kasander (4).

 

"Dali su nam još jednu šansu za roditeljstvo, a mi smo im dali drugu mamu i tatu. Ovo je naša druga šansa broj 7," napisala je Pam.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...