ZAVIRITE U NOVI STAN MILICE MILŠE: Glumica je sve uredila sa posebnom pažnjom, a od pogleda zastaje dah

Milica Milša nedavno se sa Žarkom Jokanovićem preselila u novi stan, a sada je pokazala detalj njihovog raja

Enterijer
Autor:
ZAVIRITE U NOVI STAN MILICE MILŠE: Glumica je sve uredila sa posebnom pažnjom, a od pogleda zastaje dah
Kako izgleda stan Milice Milše?, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Milica Milša i Žarko Jokanović nedavno su se uselili u novi stan koji se nalazi u elitnom delu Beograda. Prostor je pažljivo uređen, a sa balkona se pruža pogled koji oduzima dah.

Mali delić njihovog novog raja glumica je pokazala na društvenoj mreži Instagram koji je zasigurno izmamio i brojne reakcije svih koji je prate.

Milica Milša i žarko Jokanović pokazali su svoj novi stan
Milica Milša i žarko Jokanović pokazali su svoj novi stan foto: Printscreen/instagram/milicamilsaisakovic

Prostrana dnevna soba spojena je sa kuhinjom i trpezarijom, što celom prostoru daje širinu. Milica je u svom raju uživala u žutoj fotelji, a u celoj sobi preovladavaju krem i braon nijanse koje njihovom domu daju još veću toplinu.

Ceo prostor oplemenjen je detaljima, kao što su umetničke slike, svećnjaci i fugure, a poseban akcenat stavljen je na rasvetu.

1 / 5 Foto: Printscreen/instagram/milicamilsaisakovic

Ako dobro pogledamo možemo videti i da se nazire kuhinja, najvažnija prostorija svake dame, pa tako i naše divne glumice. U ovoj prostoriji preovladava bela boja koja odiše vedrinom i daje prostoru dosta svetlosti.

Prostrana terasa puna zelenila je još jedan kutak gde glumica voli da se svakodnevno opušta, a s obzirom da se stan nalazi na poslednjem spratu pogled "puca" na sve strane.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs