NEĆETE VEROVATI KAKO JE DRAGANA MIRKOVIĆ UPOZNALA ŽAN KLOD VAN DAMA: To je bio momenat kada ga je potpuno oborila s nogu

Pravo prijateljstvo je najveće blago na svetu, a Žan Klod Van Dam i Dragana Mirković to najbolje znaju

Lifestyle
Autor:
NEĆETE VEROVATI KAKO JE DRAGANA MIRKOVIĆ UPOZNALA ŽAN KLOD VAN DAMA: To je bio momenat kada ga je potpuno oborila s nogu
Žan Klod Van Dam i Dragana Mirković, Foto: Printscreen/Instagram/Dragana Mirković

Dragana Mirković važi za jedinu pevačicu sa naših prostora koja izuzetno neguje i ceni dugogodišnja prijateljstva, što se može videti i po njenom instagram nalogu na kojem je podelila srećne momente sa kolegama pevačima i poznatim glumcima.

Najneobičnije prijateljstvo, svakako je ono sa Žan Klod Van Damom koji redovno komentariše Draganine objave na instagramu i koji ne propušta priliku da se druži sa njom.

Pošto je danas ovom slavnog glumcu rođendan, Dragana nije zaboravila da mu čestita sa njihovom zajedničkom fotografijom:

Dragana Mirković
foto: Printscreen/ Instagram

A posebno je zanimljiva priča kako su se upoznali Drana i Žan Klod Van Dam...

"Upoznali smo ga preko naših velikih prijatelja, porodica Labia i vlasnika “Fešn televizije” Mišela Adama. Započeli smo druženje, a već prve večeri nije želeo da nas pusti da odemo kući.

Pri upoznavanju je pokazao zadovoljstvo što me upoznaje jer su mu pričali o meni, a onda se potrudio da moje ime što pravilnije izgovori i sada me zove Lejdi Dragana. Muž i ja smo se potrudili da mu budemo dobri domaćini, pokazali smo mu kako mi volimo da provodimo vreme i gde najviše boravimo u Beču", ispričala je jednom prilikom Dragana.

Za Žan Klod Van Dama, Dragana ima samo reči hvale. Kaže kao je on jedna veoma ljubazna, duhovita, kulturna i društvena osoba.

Dragana je priznala da joj je glumac predlagao da urade neke zajedničke projekte.

"Ne, ja za takve stvari nisam zainteresovana, neko bi na mom mestu svašta nešto radio. Jer stvarno imam velike mogućnosti, i da snimim pesmu sa velikim svetskim zvezdama, i da se pojavim u Žan Klod van Damovom filmu, koji mi je već nudio neke stvari, ali meni to apsolutno ne pada na pamet. Jer, ako smo prijatelji, samo smo prijatelji. On mi je konkretno nudio da se pojavim u njegovom filmu, i da snimimo zajedno pesmu na francuskom, međutim, to sam odbila, a druga stvar, ni ne znam francuski jezik. Njemu to sigurno ne treba, on je to želeo zbog mene, da mi učini, ali ja to ne želim da iskoristim," priznala je Dragana.

Draganu Mirković već ovog vikenda možete gledati u plesnom talent šou na Kurir televiziji.

Novi zabavni format "Rame uz Rame sa Draganom" emitovaće se od 21. oktobra, svake subote i nedelje od 20 časova.

Najveća regionalna muzička zvezda Dragana Mirković sa svojim timom izabrala je 14 takmičara koje će voditi kroz uzbudljivu avanturu. Oni će se gotovo tri meseca boriti za priliku da nastupaju sa Draganom Mirković na njenom jubilarnom koncertu, ali i za glavnu nagradu, koja iznosi čak milion dinara.

Kako će izgledati njihova plesna borba i ko će zablistati i otvoriti put ka uspehu, pratite na Kurir televiziji subotom i nedeljom od 20 časova!

Rame uz rame sa Draganom
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs