pamela i tomi li

PRAVILI SKANDAL ZA SKANDALOM, OČI NISMO SKIDALI SA NJIH: Njihov se**i snimak jedan od najgledanijih u svetu! (FOTO)


Serija "Pam & Tomi" će u osam epizoda prikazati turbulentan odnos Pamele Anderson i Toma Lija, kao i njihov trogodišnji brak.

Ljubav i zavođenje
09:15h Autor:
PRAVILI SKANDAL ZA SKANDALOM, OČI NISMO SKIDALI SA NJIH: Njihov se**i snimak jedan od najgledanijih u svetu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Objavljen je prvi trejler serije "Pam & Tommy" u kojoj glumica Lili Džejms igra slavni seks simbol 90-ih , dok je Sebastian Stan ušao u kožu rokera Toma Lija.

Lili Džejms i Sebastian Stan igraju najslavniji par na vrhuncu svojih karijera, nedugo nakon što su se 1995. godine venčali i to samo posle samo četiri dana poznanstva.

Publika je odmah pohvalila kako njihovu glumu, tako i neverovatnu transformaciju.

Priča serije prati trenutak kada je famozni kućni snimak ukrao električar Rand Gotje koji je radio na renoviranju njihove vile. To je uradio kako bi se osvetio Tomiju, jer mu nije platio za obavljeni posao i jer je u njega uperio pištolj zahtevajući da napusti posed.

Kada je Rand došao da traži svoj novac, Tomi je uzeo pištolj i izbacio ga iz kuće. Da bi mu se osvetio, odlučio je da ukrade sve njegove pištolje i nakit, ali ni na kraj pameti mu nije bilo da će se među stvarima koje uzme naći i vrući snimak sa Pamelom! On se jeste obogatio od prodaje, ali isti taj snimak ga je i uništio.

A ljubavna priča Pamele Anderson i Tomija Lija je i više nego burna.

Zvezda serije "Čuvari plaže" i bubnjar benda "Motley Crue" venčali su se na plaži u Meksiku i to samo 96 sati nakon upoznavanja. Pamela je bila u bikiniju, a njihov brak je šokirao ne samo svet, već i njihovu porodicu i prijatelje.

Pamelina majka saznala je za venčanje svoje ćerke iz magazina "Pipl“, koji je izveštavao o ceremoniji.

Pamela Anderson i Tomi Li
foto: Profimedia

Nakon toga, izjavila je da je u šoku i kako joj je ćerka slomila srce.

Pamela ipak nije nešto oduševljena serijom. Njen bliski prijatelj je rekao za The Sun kako ona misli da je to jadno sastavljen šou.

"Nema nikakvu nameru da gleda tu užasnu seriju. Apsolutno nikad. Nikad nije čula za glumce koji glume nju i Tommija i ne želi da ih upozna. Ona i njena porodica misle da je to jadan šou. Cela stvar je njima vic", ispričao je.

Serija će u osam epizoda prikazati turbulentan odnos Anderson i Lija, te njihov brak koji je potrajao tri godine.

Bivši supružnici su dobili sinove Brendona (25) i Dilana (23).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs