KIM VALJD

OD SEKS SIMBOLA 80-IH DO TOTALNOG NERVNOG RASTROJSTVA I BIZARNIH HALUCINACIJA: Šta se dogodilo sa Kim Valjd? (FOTO)

Engleska pevačica Kim Vajld, koja je stekla veliku popularnost osamdesetih sutra će napuniti 61. godinu.

Vip priča
20:00h Autor:
OD SEKS SIMBOLA 80-IH DO TOTALNOG NERVNOG RASTROJSTVA I BIZARNIH HALUCINACIJA: Šta se dogodilo sa Kim Valjd? (FOTO)
Foto: Profimedia

Kim Vajld je nekada bila velika muzička zvezda, a smatrali su je i seks bombom.

Njen prvi album doživio je uspeh 1981. godine, a pesma “Kids in America” našla se na drugom mestu svih plejlista u Engleskoj.

Godine 1983. dobila je nagradu za najbolju britansku žensku solo umetnicu. Tokom osamdesetih i devedesetih godina dobila je više od 10 nagrada za najbolju pevačicu u Engleskoj, Nemačkoj, Švedskoj, Holandiji.

Danas je Kim u šestoj deceniji , a dugo se bavi baštovanstvom. Kako kaže, to joj je pomoglo da se oporavi od nervnog sloma koji je doživela na vrhuncu karijere.

Kada je preminuo Majkl Džekson, videla je NLO

Kako je sama rekla, upravo taj događaj promenio joj je život. Vanzemaljce na nebu je videla u svojoj bašti dan posle smrti kralja popa Majkla Džeksona. Tada se osetila povezanom sa univerzumom.

Kim vajld
foto: Profimedia

- Bila sam u bašti sa prijateljem dan pošto je umro Majkl Džekosn i videli smo dva jaka svetla na nebu. Bila su oko 20 puta veća od aviona. Lebdela su, a onda krenula u cik-cak jako brzo desetak minuta. Bilo je to u lokalnim novinama i mi nismo bili jedini ljudi koji su to videli. To mi je promenilo život. Osetila sam se povezano sa univerzumom i zaista me je inspirisalo, unelo nadu. Mislim da je to isto kao kada neko kaže da je video Boga - ispričala je za OK magazin jednom prilikom.

Pijanstvo u metrou

2012. godine u metrou je šokirala putnike. Kada je ušla u vagon, nisu je ni prepoznali, ali pošto je njen brat izvadio gitaru, a ona u alkoholisanom stanju počela da peva, shvatili su da je ona u pitanju.

Pretpostavlja se da se vraćala sa proslave Božića.

- Posle prilično trulog dana sam krenuo kući metroom i nisam mogao da nađem slobodno sedište. Onda je muškarac izvukao gitaru i pomislio sam: Oh, evo ga! Onda je pijana žena počela da peva. Čekaj malo, pa ja znam taj glas?! To je stvarno bila Kim Vajld! To mi je skroz ulepšalo dan. Hvala! Ona je apsolutna legenda! Srećan Božić svima, napisao je jedan od putnika.

Poslednji studijski album “Here Come the Aliens” objavila je 2018. godine, i to je ujedno bio njen 14. album u karijeri.

Kim je u braku sa Halom Faulerom od 1996. godine i roditelji su dvoje dece, Rouz i Harija.

Njeno bogatstvo se procenjuje na 20 miliona evra.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs