pogledajte

CRNA HALJINA OD TVIDA, NAKIT PRINCEZE DAJANE: Kejt Midlton je oličenje elegancije! (FOTO)

Tradicionalnoj godišnjoj svečanosti pod nazivom Festival sećanja koja se održala u londonskom Rojal Albert Holu ove godine nije prisustvovala kraljica Elizabeta II što je tek šesti put da je propustila ovaj važan događaj

Moda
11:59h Autor:
CRNA HALJINA OD TVIDA, NAKIT PRINCEZE DAJANE: Kejt Midlton je oličenje elegancije! (FOTO)
Kejt Midlton i princ Vilijam, Foto: Profimedia

Kao i obično, sve oči bile su uprte u elegantnu Kejt Midlton, suprugu princa Vilijama, koji će jednoga dana zasesti i na engleski presto.

Za ovu se priliku, uvek sjajno stilizovana vojvotkinja od Kembridža, poznata po svojoj sklonosti modnoj reciklaži, odlučila se za proverenu kombinaciju za koju je dobila brojne komplimente.

Kejt Midlton, baš poput kraljice Leticije ili kraljice Maksime, rado ponavlja stajlinge, a ovaj put je došla na red klasična crna haljina koja nikad neće izaći iz mode.

KRALJICA LETICIJA IZGLEDA KAO BOGINJA: Bolji stajling odavno nismo videli! (FOTO)

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Reč je o efektnoj kreaciji napravljenoj od tvida sa zlatnim dugmićima koju potpisuje brend Eponine koju je prvi puta nosila na Vest Endu kada je uživala u poznatom muziklu 'Dear Evan Hansen'.

Vojvotkinja od Kembridža ovu je bezvremensku kreaciju podigla bisernim minđušama koje su nekad pripadale princezi Dajani i bisernom narukvicom.

Klasične salonke i klal torba bili su pomno odabrani dodaci ovom večernjem izdanju lepe članice kraljevske porodice.

NIJE MEGAN MARKL JEDINA: 6 kraljevskih ličnosti koje su se oprobale u svetu glume, među kojima je i kraljica Elizabeta?!

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Osim, Kejt i princa Vilijama, ovom su događanju u čast svih onih koji su izgubili živote u ratnim sukobima, prisustvovali i princ Čarls i njegova supruga Kamila, princ Edvard i grofica od Veseksa, princ i princeza Majkl od Kenta i dr.

KRALJICA MAKSIMA POKAZALA KAKO SE NOSI ZELENA OD GLAVE DO PETE: Stajling za desetku! (FOTO)

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Kraljica ovoga puta nije bila prisutna, što je tek šesti put da je propustila ovu svečanost, ali se, kako pišu britanski mediji, očekuje da će biti na ceremoniji koja će se održati sutra. Kraljevski lekari su pre nešto više od tri nedelje naredili odmor 95-godišnjoj kraljici, a 20. oktobra provela je noć u bolnici na preliminarnim ispitivanjima.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs