TRAGIČNA SUDBINA

Brutalno ubijena u 26. godini, u 9. mesecu trudnoće: Tragična sudbina jedne od najlepših žena Holivuda! (FOTO)

Njena smrt je zavila Holivud u crno

Vip priča 29.01.2021. - 16:52h Autor: Stil/Index.hr
Foto: Profimedia

Osmi avgust 1969. godine zauvek će ostati zabeležen kao dan jedne od najvećih i najstrašnijih tragedija u Americi.

 

Kobnog dana u stravičnom pokolju na Beverli Hilsu, koji su izvršili članovi kulta "Porodica" Čarlsa Mensona, život je izgubila u 26. godini holivudska glumica Šeron Tejt, jedna od najlepših žena filmske industrije.

 

Supruga Romana Polanskog odbrojavala je poslednje dane do porođaja i kobne večeri je bila u društvu nekolicine prijatelja, a njen suprug je trebalo da se vrati kući.

 

Nesrećna glumica je izbodena na smrt, a obdukciijom je utvrđeno da je zadobila 16 uboda nožem.

 

Šeron Tejt rođena je 24. januara 1943. godine u Dalasu. Odmalena je plenila pažnju svojom lepotom i šarmom, a prvu titulu misice je dobila već sa šest meseci.

 

Čim je stasala u devojku, počela je da radi kao model, a ubrzo su počele da pristižu i prve ponude za filmove.

 

Prvu glavnu ulogu Šeron je odigrala u filmu "Eye of the Devil" (Oko đavola), kada produkcija ostaje zapanjena njenom lepotom i talentom. Odlučeno je da će zajedno sa filmom biti prikazan i dokumentarac "All eyes on Sharon Tate", koji je najavio da je Holivud dobio novu veliku zvezdu.

 

S jednim koferom došla u Beograd, zaprosila muža, izgubila dete u 6. mesecu trudnoće: Životna priča Izvorinke Milošević!

Šeron Tejt
foto: Profimedia

Ljubavni život

 

Iako su je povezivali s mnogim muškarcima, jedini koji je mogao da joj parira i uz kojeg se smirila bio je kontroverzni reditelj Roman Polanski, koga je upoznala nakon premijere filma.

 

On ju je angažovao za svoj naredni veliki projekat u kojem su glumili zajedno i zaljubili se. Venčali su se 1968. godine u Londonu, uz veliku pažnju javnosti.

 

Krajem iste godine, Šeron ostaje trudna i par pronalazi vilu na Beverli Hilsu za svoje prvo veliko ljubavno gnezdo.

 

Niko ni ne sluti kakva se tuga krije iza osmeha holivudskog zavodnika: Jedna tragedija mu je zauvek promenila život!

Šeron Tejt, Roman Polanski
foto: Profimedia

Ali, brak je trajao samo 18 meseci, i tek godinama kasnije na površinu su isplivale mnoge mračne tajne iz života Polanskog.

 

Naime, 1977. godine, osam godina nakon smrti Šeron Tejt, Polanski je optužen u šest tačaka optužnice da je drogirao i seksualno zlostavljao tada 13-godišnju Samantu Gejli, zbog čega je na kraju pobegao u Evropu.

 

Navodno je on imao veliki uticaj i na svoju suprugu, što je tek u knjizi iz 2016.godine 'Sharon Tate: A Life that Polanski', otkrila njena prijateljica Džoana Petet.

 

Ona tvrdi kako je on određivao šta će obući, kao i da je najviše voleo bez šminke.

 

Neki drugi bliski ljudi tvrde kako ju je Polanski prisiljavao i na neželjene seksualne odnose, koji su često uključivali i treću osobu.

 

Životna priča čuvene Marije iz Žikine Dinastije:Zbog ljubavi je ostavila sve,napustila Srbiju i odrekla se glume zauvek!

Šeron Tejt, Roman Polanski
foto: Profimedia

Tragedija koja je zavila Holivud u crno

 

U avgustu, samo nekoliko dana pre porođaja, nesrećna Šeron planira dolazak na svet svog prvog deteta i odmara se u društvu nekolicine bliskih prijatelja. "Porodica" Čarlsa Mensona po njegovoj naredbi odlučila je da usmrti sve koji se nalaze u vili Romana Polanskog, jer je ona u pomračenom umu monstruma predstavljala simbol odbacivanja ljudi.

 

Šeron Tejt i troje njenih bliskih prijatelja ubijeni su noževima, a ukupno su izbrojane 102 rane na njihovim beživotnim telima. Sektaši nisu marili ni za Šeronino preklinjanje da poštede život njenog nerođenog deteta, nego su uživali u patnjama žrtava koje su prethodno vezali konopcima.

 

Menson je uhapšen u oktobru iste godine i zajedno sa svojom sektom osuđen na smrt, a kasnije je kazna preinačena u doživotnu robiju.

 

Dovoljno je bilo da pogleda muškarca i on bi bio njen: Neverovatna životna priča najlepše glumice 70-ih! (FOTO)

Šeron Tejt, Roman Polanski
foto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...