Pridružiće joj se i Amanda Gorman

Ni lepa ni atraktivna, pastorka Kamale Haris postaje manekenka: Sva vrata koja otvara politika! (FOTO)

Šetaće pistama rame uz rame sa Điđi Hadid i Karli Klos

Celebrities
Autor:
Ni lepa ni atraktivna, pastorka Kamale Haris postaje manekenka: Sva vrata koja otvara politika! (FOTO)
Foto: Profimedia

Druga ćerka Amerike od svečane inauguracije u Vašingtonu ima sasvim novu ulogu. Naime, Ela Emhof (21), pastorka potpredsednice Kamale Haris, potpisala je unosan ugovor s poznatom modeling agencijom IMG Models.

Ela i Amanda potpisivanjem modnog ugovora sa agencijom IMG Models pridružile su se vrhunskim modelima današnjice poput Amerikanki Điđi Hadid i Karli Klos.

"Više se ne vodimo za polom i konfekcijskim brojem", prokomentarisao je Ivan Bart, predsednik agencije za The New York Times.

Na pitanje zašto su pastorki američke potpredsednice ponudili modni ugovor, Bart je izjavio sledeće:

"Ela komunicira ovaj trenutak u vremenu. Poseduje drskost i odiše radošću".

Bratanice princeze Dajane o nikada prežaljenoj tetki: Niko nije znao da nam je spasila život!

Bart je takođe dodao da, kada je 21-godišnju Elu na inauguraciji ugledao u kaputu s potpisom italijanskog brenda Miu Miu, pomislio kako odlično komunicira s modom.

Sudeći po njenom Instagram profilu, Ela iskazuje jasan afinitet prema odeći i modi. Trenutno je apsolvent na uglednoj njujorškoj školi dizajna Parsons i studira likovnu umetnost s fokusom na tekstil.

Još jedna filmska poslastica koju čekamo s nestrpljenjem: Ovako izgleda Kristen Stjuart kao princeza Dajana! (FOTO)

Poslednjih nekoliko godina, prema napisima The New York Times-a, povremeno se upuštala u svet modelinga.

"Kao neko ko je, poput mnogih mladih devojaka, imao problema sa samopouzdanjem, zastrašujuće je otići u ovaj svet koji je hiperfokusiran na vas i vaš fizički izgled", izjavila je nova uzdanica agencije IMG Models obećavši kako će biti deo te potrebne promene u modnoj industriji kao neko sa stvarno čudnim tetovažama i fanki frizurom.

Osim Ele, čelnici agencije u svoje redove su primili i Amandu Gorman (22) godišnju pesnikinju koja je takođe uspela da uveliča svečanu inauguraciju u Vašingtonu.

S jednim koferom došla u Beograd, zaprosila muža, izgubila dete u 6. mesecu trudnoće: Životna priča Izvorinke Milošević!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs