pozirale za naslovnicu

Bratanice princeze Dajane o nikada prežaljenoj tetki: Niko nije znao da nam je spasila život!

Bliznakinje nikada prežaljene britanske princeze u otvorile su dušu u jednom od retkih intervjua o svom životu, budući da su d osada uglavnom živele van svetla reflektora

Celebrities
11:25h Autor:
Bratanice princeze Dajane o nikada prežaljenoj tetki: Niko nije znao da nam je spasila život!
Foto: Profimedia

Bratanice princeze Dajane, 28-godišnje Amelia i Eliza Spenser našle su se na naslovnici britanskog magazina Tatler, a u intervjuu unutar časopisa pričale su u svojoj tetki, nikada prežaljenoj sestri njihovog oca grofa Čarlsa Spensera.

Lepe bliznakinje su otvorile dušu i otvoreno pričale o tetki koju su izgubile kad su imale samo pet godina.

"Uvek smo je gledale i doživljavale samo kao svoju tetku. Odrastajući u Južnoj Africi, zaista nisam znala koliko je značajna u svetu sve dok nisam odrasla', rekla je Eliza, koja je Lejdi Di opisala kao neverovatno toplu osobu punu ljubavi.

'Uvek se trudila da se poveže s nama, spusti se na dečji novo i imala je neverovatan talenat za čitanje dečjih srca. Sva deca su je obožavala. Kada je napustila ovaj svet, shvatila sam da je to ogroman gubitak za mog oca i porodicu, a tek kasnije sam shvatila značaj gubitka nje kao ličnosti u svetu.

Osim toga, bliznakinje su se osvrnule i na indicent kada su kao devojčice s tetkom šetale do plaže. U jednom trenutku prišao im je paparaco, nasrnuo na njih i skoro srušio jednu od sestara.

"Dajana je reagovala smireno, pametno i promišljeno. Mi nismo imale pojma šta se događa. Cela situacija mogla je da se zavriši prilično zastrašujuće za nas, budući da smo bile tako mlade i da nismo razumele šta se dešava. Ali naša tetka je to pretvorila u igru rekavši nam da se takmičimo koja će prva doći do automobila. Mi smo naravno počele da trčimp koliko su nas noge nosile, ne sluteći da nas ona zapravo spasava. ​​Dugo niko nije znao da nam je spasla život i privatnost. Bilo je neverovatno kako nas je zaštitila da se osećamo sigurno i da nemamo strah. U to vreme nismo imali pojma šta je radila', zaključile su bliznakinje.

Šest kraljevskih pravila koje je prekršila princeza Dajana:Bila je drugačija i svoja i zbog toga su je obožavali!(VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs