NIJE IZDRŽALA

2020 je, izgleda, uzela danak i poznatim ličnostima: Dženifer Garner se slomila u lajvu - nije mogla da zaustavi suze!

Prethodna godina za sve je bila izazovna, pa izuzetak nisu ni holivudske zvezde

Celebrities
09:43h Autor:
2020 je, izgleda, uzela danak i poznatim ličnostima: Dženifer Garner se slomila u lajvu - nije mogla da zaustavi suze!
Foto: Profimedia

Pandemija i mere koje su usledile kao zaštita od kovida 19, mnogima su pale izrazito teško što je u konačnom uticalo i na psihičko zdravlje brojnih. Uzevši u obzir navedeno, kao i činjenicu da joj je bivši suprug, Ben Aflek, s kojim ima troje dece - 15-godišnju Vajolet, 12-godišnju Serafinu i osmogodišnjeg Semjuela, prošle nedelje prekinuo jednogodišnju vezu s mlađanom Kubankom Anom De Armas, zbog čega se ona opet našla u središtu medijske pažnje, ne čudi da se Dženifer Garner(48) slomila pred kamerama nekontrolisano plačući i ujedno zabrinuvši pratitelje.

Dženifer Garner
foto: Profimedia

Naime, tokom proteklog vikenda, glumica je putem Instagram live-a ugostila prijateljicu Čelsi s kojom je imala online seansu meditiranja, a u jednom trenutku, pred hiljadama obožavalaca koji su pratili live, Dženifer se doslovno "raspala".

Ovo je grozno za gledati

Suze su nekontrolisano potekle niz glumičino lice, a pratitelji su ubrzo zabrinuto počeli postavljati pitanja. 'Šta se ovde događa', 'očito prolazi kroz neki jako težak period', 'Dženifer, jesi li dobro', 'izgleda toliko loše', 'ovo je grozno za gledati', samo su neki od komentara koji su se pojavljivali prilikom lajva.

Iako je nakon seanse komentarisala s prijateljicom kako joj je prethodna godina bilo izrazito izazovna, jer ju je provela unutar četiri zida svog doma gde je bila s troje dece, Dženifer nije išla u detalje emotivnog sloma koji se dogodio, pa su mnogi pratitelji isti povezali i s Benom prekidom veze, koja je čitavih godinu dana intrigirala javnost.

Ben Aflek, Ana de Armas
foto: Profimedia

Podsećamo, Dženifer i Ben razišli su se pre tri godine zbog njegovih problema s alkoholom, ali su zbog dece ostali u prijateljskim odnosima. O glumčevoj vezi s Kubankom počelo se pričati 2020. godine, a nedugo zatim su uhvaćeni zajedno na protestu Black Lives Matter u Los Anđelesu. Navodno su neko vreme proveli zajedno u Džordžiji s Benovom majkom Kristin i njegovih troje dece, ali su nedavno vezu prekinuli zbog različitih pogleda na budućnost.

(Stil.kurir.rs/Story.hr)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs