daleko od idealnog roditelja

DECA SU POTPUNO VAN KONTROLE: Bivša dadilja Anđeline Džoli otkrila PRAVO LICE glumice kao majke kada nema kamera!

Anđelina Džoli već dugo vremena u očima javnosti nastoji da prikaže sebe kao idealnu majku koja odlično uspeva izaći na kraj sa šestoro dece, uprkos izjavama njenog bivšeg supruga Breda Pitta da baš i nije tako.

Vip priča
21:16h Autor:
DECA SU POTPUNO VAN KONTROLE: Bivša dadilja Anđeline Džoli otkrila PRAVO LICE glumice kao majke kada nema kamera!
Foto: Profimedia

Holivudska glumica Anđelina Džoli (46) navodno odgaja i obrazuje decu na svoj način za koji smatra da pozitivno utiče na njihovo sazrevanje i odrastanje, a kako je izjavila, primarni cilj su joj domaći zadaci i obrazovanje, kao i usađivanje poštovanja i ljubavi prema svim živim bićima.

Jednom je izjavila kako im svako veče peva uspavanke drugačijim glasom kako bi ih zabavila.

Ali, dadilja koja je radila za Anđelinu i boravila s njima 24 sata dnevno, otkrila je za američki OK magazin da su iza zatvorenih vrata stvari potpuno drugačije.

- Ona je majka koja je vrlo odsutna zbog svojih svakodnevnih problema i karijere, ne stiže da se posveti deci i to je recept za propast- rekla je dadilja i dodala da glumica ne može da smiri decu i da su potpuno van kontrole, ne prezaju ni pred čim. Naročito otkako se razvela od Breda 2016. godine.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Anđelina misli da je moderna mama jer se prema njima ponaša kao prema odraslim ljudima. Ali, istina je da je deci s vremena na vreme potrebna vaspitna mera kako bi mogli da razlikuju ispravno od pogrešnog.

Anđelina pravi više problema nego što donosi dobrog i deci čini medveđu uslugu', iznosi svoje mišljenje dadilja, koja je čuvala troje biološke dece bivšeg holivudskog para, Šajlio (11) i blizance Noks i Vivijen (9) i troje usvojene Medoksa (16) Paksa (13) i Zaharu (12).

I dok u čima javnosti Džolijeva izgleda kao požrtvovna samohrana majka koja čvrsto drži konce u rukama nad odgojem dece, kad je kamere ne snimaju ona je liberalnih shvatanja i prema svojim porocima i prema deci, čak i preliberalnim, tvrdi dadilja i dodaje da je glumica sklona alkoholu, te skoro svako veče otvara flašu crnog vina, a nekada i više.

Iako su njena najstarija deca daleko ispod granice da legalno smeju piti alkohol, Anđelina im povremeno dozvoli da popiju čašu ili dve, otkriva dadilja koja smatra da je licemerno od Anđeline što je u borbi za starateljstvo nad decom na sudu optužila Breda da ima probleme s pićem.

Takođe, ispričala je i kako glumica navodno često zbog posla mora da gleda video materijal koji sadrži nasilje i škakljive scene, a što je najgore ne ustručava se da ih pokaže i deci, što nije bio slučaj dok je Bred živeo u kući.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Dadilja je takođe negirala Anđelinine izjave o uspavankama, rakavši da je to bilo u prošlosti.

'Čula sam da često izađe iz kuće uveče i ostavlja decu sasvim samu bez nekog starijeg da ih nadgleda, a skoro ih je ostavila na više od deset sati tokom noći dok je snimala novi film', rekla je i svojim svedočanstvom dovela u pitanje veliki deo glumičinog imidža idealnog roditelja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs