Neverovatno

ŠOK TVRDNJA! ANĐELINA DŽOLI(46) PRIZNALA: Plašila sam se za svoju decu dok sam bila u braku sa Bred Pitom!

Glumica je toko promocije svoje nove knjige odlučila da ispriča nešto i o braku sa Bred Pitom

Celebrities
17:01h Autor:
Foto: Profimedia

Anđelina Džoli je priznala da se plašila za bezbednost svoje dece tokom braka sa Bred Pitom. Glumica (46) je rekla da je tokom braka sa Pitom (57) shvatila koliko su važna prava dece. Na pitanje da pojasni malo navode, rekla je kako ne može da govori o tome zbog toga jer je još u postupku razvoda. Ali je tokom intervjua klimnula glavom kako bi potvrdila da se radi o porodičnom zlostavljanju.

Anđelina i Bred dele starateljstvo nad šestoro dece. Na pitanje da li se plašila za bezbednost svoje dece tokom veze sa Bredom, Anđelina je rekla: "Da, plašila sam se za svoju porodicu. Za celu moju porodicu!"

Anđelina Džoli, Bred Pit
foto: Profimedia

Osvojoj odluci da nakon 14 godina braka podnese zahtev za razvod, rekla je: "Bilo mi je potrebno mnogo vremena da bih bila u poziciji da mogu da se odvojim od oca svoje dece."

Anđelina je rekla kako je bila traumatizovana i "slomljena" zbog "užasnog" iskustva koje je trajalo "poslednju deceniju". Ali htela je da se cela njena porodica, uključujući i oca njene dece, leči i bude mirna. "Uvek ćemo biti porodica", rekla je Džoli.

Cela ova priča je potekla od promocije njene knjige "Upoznaj svoja prava", koja je posvećena mladim ljudima.

Anđelina tvrdi da je Bred Pit bio fizički i verbalno nasilan protiv njihovog sina Medoksa, a da će optužbe potkrepiti video materijalom i svedočenjima njihove dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...