glumica na instagramu

ANĐELINA DŽOLI OTVORILA INSTAGRAM: Za samo 3 sata više od 2 miliona pratioca! Rekord oboren!



Anđelina Džoli nedavno se pridružila Instagram zajednici i postala korisnik ove društvene mreže koji je najbrže stigao do milion pratilaca.

Vesti
13:33h Autor:
ANĐELINA DŽOLI OTVORILA INSTAGRAM: Za samo 3 sata više od 2 miliona pratioca! Rekord oboren!
Foto: Profimedia

Poznata glumica je svoj profil otvorila u petak 20. avgusta, a njena prva objava bila je srceparajuće pismo koje je primila od devojčice iz Avganistana.

Za samo 3 sata, Instagram nalog Anđeline Džoli dobio je 2,1 miliona pratilaca, čime je oboren rekord glumca Ruperta Grinta, koji je stigao do milion pratilaca za oko 4 sata.

Džoli trenutno ima oko 9 miliona pratilaca, a njene obe objave na Instagramu u svom fokusu imaju ljudska prava.

Prva od njih se tiče gore pomenutog pisma, dok je druga posvećena problemu izbeglica u svetu.

Počela sam da radim sa izbeglicama jer iskreno verujem u ljudska prava. Duboko poštujem sve pojedince i porodice koji su morali da napuste svoj dom i divim se njihovoj istrajnosti uprkos nepravdama s kojima se suočavaju,“ rekla je popularna holivudska glumica u svojoj objavi na Instagramu i dodala: „Danas je 82,4 miliona ljudi raseljeno, što je 1% ukupne svetske populacije. To je skoro duplo više nego deceniju ranije. Neke krize, kao rat u Avganistanu, traju decenijama. Druge, kao konflikt u Etiopiji su skorašnjeg datuma. Svima im je zajedničko nasilje i uskraćivanje ljudskih prava, koje pojedincima i porodicima na ostavlja drugi izbor osim napuštanja zemlje. Kada ćemo konačno biti dovoljno zabrinuti da se suočimo sa ekološkom devastacijom, ratnim sukobima i diskriminacijom koji su uzrok svih ovih izbegličkih kriza? - napisala je Anđelina na Instagramu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs