saznajte više

LJUBAVNICA DŽONA F. KENEDIJA OTVORILA DUŠU: Ovo je istina o omiljenom Američkom predsedniku! (FOTO)

U priči objavljenoj ovih dana Dajana de Vej tvrdi da je bila u vanbračnoj ljubavnoj vezi s pokojnim američkim predsednikom Džonom F. Kenedijem i da je njihova priča počela kada je imala samo 20 godina

Vip priča
18:18h Autor:
LJUBAVNICA DŽONA F. KENEDIJA OTVORILA DUŠU: Ovo je istina o omiljenom Američkom predsedniku! (FOTO)
Foto: Profimedia

Žena koja tvrdi da je bila jedna od Kenedijevih ljubavnica odlučila je da ispriča svoju priču, napisavši je sama za Er Mejl. Priča danas 83-godišnje Dajane de Vej objavljena je ove subote i, među ostalim, krije detalje njene navodne afere s 35. američkim predsednikom Džonom F. Kenedijem i to kada je imala 20 godina, dvostruko manje od njega.

Dajana de Vej tako je otkrila da je sve počelo 1958., nakon što joj je Kenedi nekoliko puta rekao da je posebna. Upravo te reči privukle su njenu pažnju, n ali isto je tako priznala da njihova priča nije bila ni najmanje romantična te da su joj trebale godine da se oporavi od te afere, kao i godine da smogne hrabrost i ispriča svoju priču.

KEROLIN BESET-KENEDI JE BILA IKONA MINIMALIZMA: Nekoliko načina da kopirate njene najpoznatije stajlinge! (FOTO)

Džon Kenedi
foto: Profimedia

Kako je rekla, nije joj ni najmanje smetalo to što je Kenedi u braku. 'Nikada je nije spominjao, zato ni ja nisam razmišljala o njoj', stoji u objavljenoj priči.

Kenedi se 1953. oženio Džeki Kenedi , a koja je 1963., nakon što je na njega izvršen atentat, ostala udovica s dvoje maloletne dece. Ipak, činjenica da je u braku nije ga ni najmanje sprečavala da se zabavlja s drugim ženama.

Sama De Vej je kada je upoznala američkog predsednika tek upisala fakultet Redklif, a njihov prvi susret desio se tokom večere organizovane predsedniku u čast i tada ga je očarala svojom pojavom. Nakon toga videli su se još nekoliko puta, a potom ju je Kenedi pozvao u svoj stan u Bostonu.

'U tom stanu dogodilo se čudo. Gledao me tako iskreno i znala sam šta oseća prema meni. Nisam ni posumnjala u tom trenutku u tu duboku povezanost koju smo imali. Bila je to ljubav, zasigurno', rekla je De Vej, svesna da je tog trenutka počela njihova veza, ali isto tako ne razmišljajući o mogućim posledicama.

O životu sestre najvoljenijeg AMERIČKOG PREDSEDNIKA se malo zna: Ovo je NAJVEĆA TAJNA i BRUKA porodice KENEDI! (FOTO)

Džeki Kenedi
foto: Profimedia

Kako je vreme odmicalo, njihova je veza postajala sve napetija, posebno nakon što je Kenedi politički ojačao. Uprkos svemu, odlučila je da ostane uz njega, zbog čega je odustala od daljnjeg školovanja i preselila se u Vašington, u kojem je on 1960. izabran za američkog predsednika.

Neštp pre izbora De Vej je rekla da je njen otac prisustvovao poslovnoj večeri s Kenedijem, nesvestan da sedi s ljubavnikom svoje ćerke, a ništa više informacija o tome nije imao ni JFK. Ko joj je otac, shvatio je tek tokom priprema za svoju inauguraciju, kada su se njih dvoje već udaljili. Naknadno je i sama je shvatila da je bila samo broj na njegovoj podužoj listi afera.

'Muškarac za kojeg sam mislila da s njim imam ljubavnu vezu jednostavno nije znao da poveže tačke. Štaviše, želeo je da me izoluje od svega i da usamljena iščekujem svaki njegov dolazak.'

Kako je rekla, u to vreme do nje su počele da dopiru glasine i određena imena koja su se povezivala s Kenedijem, a iako niti jednu od tih devojaka nije lično poznavala, ljubomora je kod 22-godišnjakinje dovela do toga da ih opsesivno istražuje.

Oženio princezu, zaveo Džeki Kenedi, porodična tragedija ga odvela u smrt: Životna priča kontroverznog Italijana!

Džon Kenedi
foto: Profimedia

Tokom jednog od poslednjih susreta optužila ga je da je više ne voli, a u tom trenutku i sama je shvatila da ju je u poslednje vreme izbegavao na sve načine. Vezi je došao kraj, a De Vej je napustila i svoj posao u National Security Councilu i započela novi život u Parizu. Tamo je sreću pronašla radeći u socijalnoj službi, da bi na kraju otvorila privatnu ordinaciju za psihoterapiju.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs