Rijaliti se nastavlja

KANJE U PESMI PRIZNAO DA JE VARAO KIM NAKON ŠTO SU DOBILI DECU: Sve za šou, sve za publiku!

Zahvaljujući priznanju, Kanje ima veoma uspešan album u rukama

Celebrities
19:24h Autor:
KANJE U PESMI PRIZNAO DA JE VARAO KIM NAKON ŠTO SU DOBILI DECU: Sve za šou, sve za publiku!
Foto: Profimedia

Otkako je pušten u javnost, ne prestaju kontroverze oko novog albuma Kanje Vesta "Donda". To mu je deseti studijski album, a izdavačka kuća Universal Music Group navodno ga je pustila bez njegovog odobrenja.

Osim toga, blokirali su i pesmu Jail 2, na kojoj je gostovao kontroverzan reper DaBaby, optužen za maltretiranje stanodavca i suočen s brojnim tvrdnjama žena o zlostavljanju. Na pesmi je učestvovao i Merlin Mejson, takođe muzičar za kojeg nekoliko žena tvrdi da ih je seksualno zlostavljao.

No, ni to nije kraj drami koju Kanje Vest očigledno jako voli. Naime, novoj pesmi "Hurricane" 44-godišnji reper govori da je prevario tadašnju suprugu Kim Kardašijan Vest nakon što su dobili njihovo prvo dvoje dece.

Izvor blizak Kanjeu kaže da su ovi stihovi "na neki način njegovo svedočenje o svemu što je učinio pogrešno i njegovo izvinjenje i preuzimanju odgovornosti". U stihovima se čini da Vest spominje i kalifornijsku rezidenciju koju je nekad delio s Kim, a koji je predstavljen u izdanju Architectural Digest prošle godine.

Bez obzira što su pred razvodom, Kim se pojavila na njegovim nastupima na kojima je promovisao svoje nove pesme. Na poslednjem je rijaliti zvezda došla u Balensijago venčanici i potpuno zapanjila fanove. Mnogi su se pitali da li to znači da će se slavni par pomiriti, ali izgled da je to samo šou za publiku.

"Kim i Kanje se još uvek smatraju porodicom i nastavljaju da se podržavaju i poslovno i privatno," rekao je izvor za Entertainment. Njihova deca Nort i Sejnt takođe su se pojavili na bini što je publiku podstaklo na glasno skandiranje, a između ostalog, dramatičan Kanje se i "zapalio" nešto pre Kiminog dolaska.

Njegov novi album, koji je nazvao po svojoj pokojnoj majci Dondi, postigao je neverovatan uspeh - na Apple Musicu u prvom danu izlaska albuma samo u SAD-u preslušan je više od 60 miliona puta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs