Slike gole Džeki Kenedi kriju surovu osvetu: Bahati suprug radio šta je hteo! (FOTO)

Naočigled svih imao je ljubavnicu, ponosno je pokazivao jer je smatrao da mu se može

Vip priča
Autor:
Slike gole Džeki Kenedi kriju surovu osvetu: Bahati suprug radio šta je hteo! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kada su se 1972. godine pojavile fotografije na kojima je Džeki Kenedi gola, ceo svet je zanemeo. Nekadašnja prva dama tada je dobila nadimak "žbunić od milion dolara".

Džeki je bila javno ponižena, a za to je zapravo bio zaslužan njen tadašnji muž Aristotel Onazis. On, i kako navode strani mediji, njegova tadašnja ljubavnica, Marija Kalas.

Kada je Džon Kenedi ubijen, tajkun Aristotel se doslovno okomio na nju. Tada je krenuo u lov na ovu lepoticu, piše u knjizi “The Good Son: JFK Jr. and the Mother He Loved“ autora Kristofera Andersona.

Samo nekoliko dana nakon Kenedijeve sahrane Aristotel je poveo svoju ćerku Kristinu i posetio Džeki.

1 / 2 Foto: Profimedia

"Ostavljao je utisak pravog dobrog duha. Donosio joj je poklone i neumorno se udvarao. Daleko od toga da je bio privlačan ili prijatan, ali nije se Džeki udala za njega samo zbog novca. Bio je strašno živahan i uvek raspoložen za svaku akciju. U njemu je prosto treperila životna sila", izjavila je za knjigu Ajlin Mil, prijateljica Džeki Kenedi.

Ubrzo se Džeki udala za Onazisa. Sudbonosno "da" izgovorila je 1968., a brak je trajao četiri godine.

U isto vreme, tajkun je bio u vezi sa operskom pevačicom Marijom Kalas i to nije krio. Čak se i hvalio time i isticao je kako je neverovatno bogat, te da mu se može. U knjizi se takođe navodi da je Aristotel zajedno sa Marijom Kalas Džeki podrugljivo zvao "lažnom lejdi", a u lice je umeo da joj kaže da je samo obična udovica.

Džeki je u to vreme često slala pisma svom prijatelju Rozvelu. Jedno pismo stiglo je u ruke Aristotela. Pročitao je kako ona misli za njega da je odvratni, prljavi starac… To mu nije smetalo, već činjenica da je Džeki možda imala aferu sa Rozvelom dok je on par dana pre toga potrošio oko 500.000 dolara na 200 pari njenih cipela.

Tada je počela osveta!

On lično je dao tačno vreme i lokaciju ostrva Skorpios na kojem će se Džeki šetati gola. Kada su se pojavile njene slike u javnosti, Džeki je zvala Aristotela i plakala i molila ga da zove sve medije i advokate da reše situaciju.

On je otišao kod advokata, ali ne da bi rešio situaciju, nego da bi se razveo. Iz tog braka Džeki je izašla sa četiri miliona dolara, a njemu su ostale milijarde.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs