pročitajte

Sve što niste znali o šestoro dece Anđeline i Breda: Holividski zavodnik nije želeo da usvoji Paksa?

Nekadašnji par iz braka ima troje svoje dece i troje usvojene, a mi vam u tekstu donosimo sve činjenice o naslednicima o njihovog rođenja do danas

Celebrities
Autor:
Sve što niste znali o šestoro dece Anđeline i Breda: Holividski zavodnik nije želeo da usvoji Paksa?
Foto: Profimedia

Kada su 2016. godine svetske medije preplavili naslovi da se Anđelina Džoli i Bred Pit razvode, javnost je bila šokirana. Glumački par od tada vodi bitku oko nasledstva nad šestoro dece- troje biološke, desetogodišnju Šajlio i osmogodišnje blizance Noks i Vivijen i troje usvojene 15-godišnjeg Medoksa, 12-godišnjeg Paksa i 11-godišnju Zaharu.

Baš poput njihovih slavnih roditelja, i njihovi naslednici izazivaju veliku pažnju javnosti.

Anđelina Džoli sa decom
foto: Profimedia

Medoks

Rođen je 5. avgusta 2001. godine u Kambodži. Danas ima 19 godina, studira biohemiju na Univerzitetu Jonsei u Južnoj Koreji. Kada je upoznala Medoksa u sirotištu u Batambangu, glumica je još uvek bila u braku sa Bili Bobijem Tortonom i upravo je njim i podnela zahtev za usvajanje tada tromesečnog Medoksa.

Međutim, zbog problema u braku i razvoda koji je brzo usledio, prvog sina ipak je usvojila sama, a postupak je završen u 2002. godine.

Medoks ne krije koliko je blizak s majkom, a nekoliko su puta sarađivali su i poslovno. Naime, pre tri godine, kada je imao 16, radio kao producent na njenom filmu 'First They Killed My Father', a pojavio se i u filmu 'By The Sea', u kojem su glumili i Anđelina i Bred.

Kao Medoksov otac vodi se Bred, koji ga je naknadno usvojio. Međutim, nije tajna da se ne slažu. Još od razvoda 2016., Medoks je sve vreme bio uz majku, a za Breda uopšte nije želeo da čuje. Jednom prilikom je čak rekao kako se uopšte ne oseća kao Bredov sin.

'Šuška' se i kako je njegova svađa s Bredom, dok je još buio u braku sa Džolijevom, a kada je pijan vređao nju i decu, jedan od glavnih razloga kraha ovog braka.

Paks

Paks je rođen 2003. godine u Vijetnamu, a usvojen je kada je imao četiri godine. U početku je imao samo majčino prezime, i to zbog vijetnamskih zakona koji su brane da neoženjeni parovi zajedno usvoje dete.

Međutim, neki mediji pisali su i kako je Bred u početku Anđelinu navodno odgovarao od usvajanja Paksa i to zato što se sve 'odigravalo' nakon rođenja njihove prve biološke ćerke.

Paks je tada imao tri godine i nije znao engleski jezik, a Bred je svu svoju pažnju hteo posvetiti Šajlo. Ipak, godinu dana nakon usvajanja Bred je i službeno priznao sina kojem je tada dodato prezime Pit.

Međutim, uprkos činjenici da su mu roditelji jedni od najslavnijih ljudi na svetu, Paks nije ljubitelj kamera i reflektor. Čak i na premijerama filmova svojih roditelja ne pojavljuje se na crvenom tepihu, već se s porodicom fotografiše iza kamera.

Zahara

Deo porodice Pit postala je 2005. godine, kada je tadašnji par odlučio da usvoji dete iz siromašne Etiopije, zbog čega su posetili tamošnje sirotište u Addis Ababi i izbor je pao na Zaharu, njihovo prvo žensko dete.

Kako je jednom glumica otkrila uintervjuu, Zahara je rođena u teškim uslovima

'Zaharina majka je preminula od AIDS-a, stoga sigurno ne bi imala novca za školovanje', rekla je Anđelina.

Međutim, zanimljivo je da se pre tri godine za Daily Mail oglasila Zaharina navodna prava majka Mentevab Davit Lebiso, koja se rekla kako je devojčicu, koju su slavni supružnici usvojili kada je imala šest meseci, na posvajanje dala jer je začeta - silovanjem.

Za razliku od godinu dana starijeg brata, Zahara nema problema s paparacima i reflektorima, i često je uslikana u šetnji s majkom, a rado pozira i na crvenom tepihu, zbog čega mnogi pretpostavljaju da će uskoro krenuti stopama svojih roditelja.

Šajlo

Prvo biološko dete nekadašnjeg para rođeno je u Namibiji, gde su Anđa i Bred pobegli kako bi se sakrili od javnosti.

Fotografije bebe su prodali medijima, a milione zarađenih dolara donirali su UNICEF-u. Iza neobičnog imena krije se i posebno značenje.

Naime, u javnosti je manje poznata činjenica da je Anđeelina trebalo da ima- stariju sestru. Naime, njeni slavni roditelji, glumac Džon Vojt s kojim je u lošim odnosima i majka, glumica Marselin Bertrand pre Anđeline čekali su devojčicu koja je trebalo da se zove 'Šajlo Baptist'.

Međutim, Marselin je nažalost imala pobačaj. Ime Šajlo potiče iz Biblije, odnosno, hebrejskog je porekla. Prema nekim izvorima, njegovo značenje je 'onaj koji je poslan od Boga', ili 'dar Božji', a povezuje se s Mesijom, odnosno onim koga je, prema Bibliji, poslao Bog.

Upravo ova 14-godišnjakinja u poslednje se vreme često može naći u medijima. Naime, još od detinjstva oblači se poput dečaka, a roditelji su joj, prema njenoj želji, skratili i kosu.

Nedavno je promenila ime u Džon a uskoro će se podvrgnuti i operaciji promene pola, u čemu ju roditelji podržavaju.

Ko je najlepša srpska političarka: Izglasajte pobednicu! (FOTO, ANKETA)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs