saznajte više

Kejt Hadson progovorila o ocu koji je napustio porodicu još kad je bila dete: To je problem star 41 godinu!

Glumica Kejt Huadson (41) poznata po ulogama u brojnim romantičnim komedijama, vrlo je bliska sa svojom majkom, takođe glumicom Goldi Hon, ali s ocem nije u kontaktu

Vip priča
Autor:
Kejt Hadson progovorila o ocu koji je napustio porodicu još kad je bila dete: To je problem star 41 godinu!
Kejt Hadson, Foto: Profimedia

Poznata glumica iskreno je, tokm ovonedljne epizode podkasta 'Sunday Today' otkrila je da pati jer godinama nije u u kontaktu sa svojim otuđenim ocem Bilom Hadsonom.

- To je problem star 41 godinu. Imam sjajnu porodicu, ali nažalost mi nismo poznavali oca. Takve su situacije danas vrlo česte i mislim da je bitno da ljudi o tome razgovaraju - rekla je zvezda filma 'Korak do slave' dodajući kako bi volela da se poveže s ocem i njegovom decom.

Glumica je ispričala kako ona i njen brat, takođe glumac Oliver Hadson, danas nemaju nikakav kontakt s ocem koji je bio u braku s njihovom majkom Goldi od 1976. do 1982. godine.

- Razmišljala sam o tati, ali i o našim sestrama i braći s kojima se ne družimo, a imamo četvoro braće i sestara - rekla je glumica u podkastu 'Sibling Rivaly' svom bratu Oliveru.

Nakon razvoda s Goldi Hon, Bil je dobio još četvoro dece.

Ipak, očinsku figuru je preuzeo glumac Kurt Rasel, dugogodišnji partner njene majke s kojim je vrlo bliska i za kojeg ima samo reči hvale.

U jednom je ranijem intervjuu pre nekoliko godina, Kejt Hadson otkrila kako je oprostila svom ocu što ih je napustio kad su bili deca.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs