ŽIVOTNA PRIČA

Niko ni ne sluti kakva se tuga krije iza osmeha holivudskog zavodnika: Jedna tragedija mu je zauvek promenila život!

Svojim izgledom privlači veliku pažnju, nema žene koja ostaje ravnodušna na njegov izgled. Iako nikad ne skida osmeh sa lica, iza njega se krije tužna priča za koju malo ko zna...

Vip priča
21:24h Autor:
Niko ni ne sluti kakva se tuga krije iza osmeha holivudskog zavodnika: Jedna tragedija mu je zauvek promenila život!
Foto: Profimedia

Prva asocijacija na Klinta Istvuda, su vam verovatno njegovi filmovi koji osvajaju srca mnogobrojne publike. On važi za strogog i oštrog čoveka, ali u privatnom životu on je čovek koji se godina borio sa sopstvenim problemima. Iz nekoliko kratkoročnih veza ima 7 dece i ceo život se bori sa tim da održi zdrave odnose sa njima.

Njegov sin Skot Istvud neodoljivo podseća na njega, a čini se da je i odlučio da krene njegovim stopama.

Rođen je 21. marta 1986. gdodine kao Skot Klinton Rivs, a do 2008. godine je pod prezimenom Rivs odlazio i na audicije kako bi dokazao svoj talenat. Kako kaže, nije želeo da na osnovu uspeha svog oca dobija uloge. Pre nego što je ostvario zapažene filmse uloge, bavio se modelingom.

Na pitanje kako je izgledalo njegovo odrastanje i kakv je Klint bio otac, Skot je odgovorio da je taj period za njega bio težak. Iako su obično deca holivdskih zvezdi razmažena i sve im je dopušteno, sa Skotom to nije bio slučaj.

On kaže da je njegov otac bio izuzetno strog i da je on, kao i njegova braća i seste, morao da bude discipinovan, kako bi izrastao u čvrstog čoveka.

Dovoljno je bilo da pogleda muškarca i on bi bio njen: Neverovatna životna priča najlepše glumice 70-ih! (FOTO)

Govoreći o svom vaspitanju, Skot je rekao da mu je otac usadio naviku vežbanja i održavanja kondicije što mu je kada je bio mali bilo veoma naprno.

"On je jako težak čovek, sa kojim nema rasprave. Nikada ništa nije uradio umesto mene. On je bio tu da mi da savet i to je sve. Za ostalo sam morao sam da se potrudim", rekao je Skot.

Čak i bez direktne pomoći oca, Skot Istvud je uspeo i dokazao da je, kada neko ima strast, svaki cilj ostvariv. Njegov život je sjajna pouka da se uz pravilno odlučivanje bilo ko može iz bilo koje izazovne porodične situacije izdići i posići neverovatne uspehe.

On je bio Kazanova rok scene: Životna priča čoveka koji je osvajao najlepše žene i pisao najlepše pesme! (FOTO)

Velika tragedija mu je obeležila ceo život

Glumac za kojim lude žene širom sveta, svoj privatni život krije kao zmija noge. O tom delu svog života ne govori zbog tragedije koja mu je potpuno promenila život i ostavila dubok trag.

Njegova dugogodišnja devojka i prva velika ljubav, Džuel Brengman tragično je nastradala u automobilskoj nesreći.

"Gubio sam prijatelje i pre. I to neke velike prijatelje, ali nikada pre toga nisam izgubio nekoga s kim sam bio toliko intiman. Možda zbog toga danas imam problem sa dejtovima i vezama", ispričao je Skot u intervjuu za GQ 2016. godine.

Podsetimo, 26-godišnji model i trener gimnastike se tog kobnog dana vozila iz San Dijega u Los Anđeles. Tom prilikom je iznajmila automobil za koji se ispostavilo da je imao neispravne vazdušne jastuke koji su se u jednom trennutku aktivirali, a metalni šrapnel joj se zabio u vrat.

Njen otac je uložio tužbu protiv proizvođača automobila i firme koja iznajmljuje automobile, što je bila jedna od najvećih presuda automobilskoj industriji u Americi.

Kako je postao slavan Deni Devito: Najbolji prijatelj Majkl Daglas, jednu ženu voleo ceo život, deca su mu sve na svetu

"Moj život se momentalno promenio. Nisam mogao da dišem, samo sam se srušio na pod kad su mi javili da moje kćeri više nema", otkrio je u jednom intervjuu iz 2015. godine njen otac, koji se raspričao i o tome kako je bio jako ljut i razočaran Skotovim ponašanjem nakon njene smrti.

"Bio sam besan što je ćutao. Brojni njeni prijatelji dugo su putovali sa raznih krajeva sveta kako bi izrazili saučešće i saosećanje sa mojom boli, od njega nije bilo ni cveća. Nikada nisam odobrio ni jedan intervju koji je dao vezan za moju ćerku, ali oprostio sam mu, više nisam ljut", otkrio je on.

"Svi se drugačije nosimo sa tugom. I on je tada bio dete, ali da mi se obratio, mogao sam da mu pomognem. Možda nije ni znao kako da se nosi sa tim. Nazvao me dve godine kasnije i više puta se izvinio. Rekao je kako sve do tada nije našao prave reči za mene", zaključio je neutešni otac.

Životna priča čuvene Marije iz Žikine Dinastije:Zbog ljubavi je ostavila sve,napustila Srbiju i odrekla se glume zauvek!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs