nije imao pojma za vezu

DOK SU DŽEJ LO I BEN AFLEK UHVAĆENI U NEŽNIM ZAGRLJAJIMA, OTAC HOLIVUDSKE ZVEZDE U ČUDU: Čuo sam za nju, ali nemam pojma

Otac holivudske zvezde je po svemu sudeći poslednji saznao za navodno pomirenje svog sina i latino dive

Celebrities
Autor:
DOK SU DŽEJ LO I BEN AFLEK UHVAĆENI U NEŽNIM ZAGRLJAJIMA, OTAC HOLIVUDSKE ZVEZDE U ČUDU: Čuo sam za nju, ali nemam pojma
Foto: Profimedia

Obnovljena veza Dženifer Lopez (51) i Bena Afleka ( 48) 17 godina posle raskida veridbe ne prestaje da puni medijske stupce, a sada se oglasio otac holivudskog glumca.

Naime, otac Bena i Kejsija Afleka, Timoti Aflek (77) je u razgovoru za The US Sun izjavio kako 'nije imao pojma' o odluci svog starijeg sina Bena da obnovi ljubavnu vezu sa latino divom.

"Naravno da sam čuo za nju, ali nemam pojma šta se dešava. Naravno da razgovaram sa svojom decom o njihovim životima, a sa mnom dele ono što žele', izjavio je Timoti Aflek.

On je dodao kako je zbog pandemije korona virusa sprečen da viđa decu, te zbog toga smatra da nije u toku s poslednjim informacijama.

"Decu nisam video jako dugo, zbog njihovog posla i pandemije', pokušao je da objasnitotac slavne holivudske braće ističući kako glasine o tome da je njegov sin bio sa Džej Lo puno pre nego što je to dospelo u javnost apsolutno nisu istinite.

Da podsetimo, nakon raskida veridbe s bivšim igračem američkog bejzbola, Aleksom Rodrigezom, Džej Lo spekulasnije o vezi sa Aflekom počele su u aprilu.

Iako se o svemu još uvek nisu javno oglasili, par se trudi da svaki slobodan trenutak provodi zajedno, a nedavno su zajedno odmarali u Montani i Majamiju.

Pri povratku u Los Anđeles, paparaci su zabeležili i njihov zagrljaj na ulici.

Dženifer Lopez i Ben Aflek
foto: Profimedia

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs