SUDBONOSNI SUSRET

TE NOĆI, GLUMICI SE ŽIVOT PROMENIO IZ KORENA: Živela je burno, skandali je pratili, a onda je upoznala njega! (FOTO)

Fatalna plavuša je zbog ljubavi bila spremna na sve, pa i da se odrekne života na kakav je navikla

Ljubav i zavođenje
20:15h Autor:
TE NOĆI, GLUMICI SE ŽIVOT PROMENIO IZ KORENA: Živela je burno, skandali je pratili, a onda je upoznala njega! (FOTO)
Foto: Profimedia

Proslavila se ulogom u filmu "Femme Fatale", uz Antonija Banderasa, a kao model radila je devedesetih dok nije počela da se bavi glumom. Danas je ipak pre svega mama i supruga, a u filmovima se pojavljuje sporadično.

Rebeka Romejn javnosti je postala poznata kao manekenka i model još od 1991. godine: krasila je naslovne strane modnih magazina, bila zaštitno lice poznatih brendova a hodala je pistama zajedno sa vodećim manekenkama devedesetih noseći i modele Armanija. Prvu značajniju ulogu ostvarila je u filmu "X-Men", a prvu glavnu ulogu, po kojoj je i danas pamte, ostvarila je u filmu "Femme fatale" 2002. godine. Nizale su se uloge i u filmovima i popularnim serijama, ali zauvek je ostala, pre svega, fatalna žena.

KRAH PRVOG BRAKA

Sa glumcem Džonom Stamosom bila je u vezi od 1994. godine. Venčali su se 1998, a onda je, naizgled savršena veza, počela da je guši. Rebeka je podnela papire za razvod 2004. godine, a sve je okončano godinu dana kasnije. Glumica je idugo posle razvoda koristila njegovo prezime. Iako su se rastali, ostali su u dobrim odnosima.

BURAN PERIOD

Nakon razvoda njen život je postao glavna tema medija. Glumica je miran život zamenila noćnim provodima. Išla sa žurke na žurku, bila je omiljen gost na svim zabavama, a povezivali su je sa mnogim muškarcima.

Sve to se promenilo kada je upoznala glumca Džerija O'Konela. Tog momenta, rekla je zbogom burnom životu i potpuno se posvetila partneru sa kojim se i verila 2005. godine, a venčala 2007. Par je i dalje u braku, i ima bliznakinje (13).

Na svom Instagramu, Rebeka poslednjih godina postavlja samo porodične fotografije - sa putovanja, iz igre sa decom, u kućnoj atmosferi i povremeno sa neke promocije. Fatalna žena i dalje je lepa, ali je pre svega, danas porodična žena koja povremeno snimi film ili pozajmi glas za neki animirani. Retko se pojavljuje na društvenim dešavanjima, osim na promocijama filmova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs