SRPSKA SNAJKA

LEPA FRANCUSKA KOŠARKAŠICA UDATA JE ZA NAŠEG KOŠARKAŠA I VOLI SRBIJU: Oduševiće vas šta je rekla o Beogradu! (FOTO)


Naše devojke sinoć su osvojile zlato na Evropskom prvenstvu u košarci, a u finalu su pobedile sjajnu ekipu Francuske. Jedna od reprezentativki Francuske posebno je vezana za Srbiju i Beograd - udala se za našeg košarkaša, na svadbi u Beogradu

Lifestyle
21:17h Autor:
LEPA FRANCUSKA KOŠARKAŠICA UDATA JE ZA NAŠEG KOŠARKAŠA I VOLI SRBIJU: Oduševiće vas šta je rekla o Beogradu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Valerijan Vukosavljević, rođena Ajaji, izgovorila je sudbonosno "da" u julu 2019. godine srpskom košarkašu Filipu Vukosavljeviću, koji je poznat i po činjenici da ima više od 150 tetovaža.

Par se venčao u Beogradu na ceremoniji pred 200 zvanica.

Njihova ljubavna priča počela je u Francuskoj, a košarkaš je odbio angažman koji je značio da nastavi život i karijeru daleko od 27-godišnje Valerijan.

Lepa Francuskinja je svojevremeno rekla da mnogo voli Beograd.

"Ovo je sada moj grad. Moja porodica i prijatelji stvarno vole ovaj grad. Sviđa im se hrana, noćni život. Preporučivala sam im i ranije da dođu ovde, jer ljudi ne znaju dovoljno o Beogradu i Srbiji", istakla je ona.

Valerijan je živela i u Americi dok je igrala za WNBA, ali više voli život u Evropi.

"Ovo je potpuno drugačija kultura. Ovde imate vremena da popijete kafu, vidite se sa prijateljima i porodicom i to mi se najviše sviđa", zaključila je.

Podsetimo, Filip je najveću košarkašku slavu stekao na Maldivima, gde važi za svojevrsnog sportskog cara, a tamošnjim ljudima je posebno zanimljiv zbog specifične pojave i brojnih tetovaža.

Tokom karijere igrao je i na Kipru, i u Šri Lanki, u Maroku, a trenutno igra u Češkoj, baš kao i njegova žena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs