To mora da je ljubav

DENIS KVEJD(67) NAKON MEG RAJAN, ZAVEO 39. GODINA MLAĐU STUDENTKINJU: Evo kako su se upoznali i zavoleli! (FOTO)

Denis tvrdi da Lauru voli više od svih koje su bile pre nje

Ljubav i zavođenje
12:04h Autor:
DENIS KVEJD(67) NAKON MEG RAJAN, ZAVEO 39. GODINA MLAĐU STUDENTKINJU: Evo kako su se upoznali i zavoleli! (FOTO)
Foto: Profimedia

Velika razlika u godinama brojnim holivudskim zvezdama ne predstavlja nikakav problem, a mnogi od njih kunu se u veliku ljubav te ne mare za zlobne komentare. Jedan od njih je i šarmer Denis Kvejd koji je osim bogate karijere imao i bogati ljubavni život. Pred oltar je stao četiri puta, a poslednja odabranica je studentkinja Laura Savoie s kojom se venčao prošle godine, a koja je od njega mlađa čak 39 godina.

67-godišnji Denis i 28-godišnja Laura venčali su se u tajnosti prošle godine u Santa Barbari. Na ceremoniji su bili samo oni i sveštenik kao svedok. Denis je pred Lauru kleknuo tokom romantičnog putovanja na Havaje, a iznenadili su sve svojom odlukom da stanu pred oltar.

"Volim njen karakter, njenu inteligenciju, a naravno i lepotu", izjavio je Denis u intervjuu za strane medije.

Glumac je studentkinju poduzetništva upoznao na jednom poslovnom događaju 2019. godine, a oboje su rekli kako je to bila ljubav na prvi pogled. Laura je naglasila kako ni u koga nije bila zaljubljena toliko kao u Denisa te da to ništa ne može promeniti.

Denisu je to inače četvrti brak. S P. J. Soles je u braku bio od 1978. do 1983. godine, 1991. godine venčao se s Meg Rajan, koja mu je rodila sina Džeka, ali razveli su se 2000. godine. Od 2004. do 2018. godine u braku je bio s Kimberli Bufington, s kojom ima blizance koje im je rodila surogat majka, a pre Laure voleo je 33 godine mlađu Santu Auzinu.

Denis Kvejd
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs