NAJVEĆI BUNTOVNIK HOLIVUDA

ZAVODIO NAJLEPŠE ŽENE, PA SE SKRASIO KRAJ 39 GODINA MLAĐE LEPOTICE: Životna priča najvećeg holivudskog buntovnika!(FOTO)

Život satkan od skandala

Vip priča
Autor:
ZAVODIO NAJLEPŠE ŽENE, PA SE SKRASIO KRAJ 39 GODINA MLAĐE LEPOTICE: Životna priča najvećeg holivudskog buntovnika!(FOTO)
Foto: Profimedia

Denis Kvejd je 60-ih i 70-ih godina važio za najvećeg šmekera Holivuda. Često su mu lepili etiketu "lošeg momka", a on se svojski trudio da to i opravda. Tokom života u stopu su ga pratili skandali, vodio je buran život, a kažu da nije bilo žene koja je mogla da odoli njegovom šarmu.

Na kratko se skrasio kada je upoznao Meg Ragan. 10 godina je uživao u toj ljubavi, a ona je usledio krah braka i međusobne optužbe za prevaru.

Prilikom gostovanja u emisiji ‘Today’ na televiziji NBC holivudski glumac iskreno je govorio o problemima s kokainom, braku s Meg Rajan i ljubomori koju je osećao zbog uspeha nekadašnje supruge.

Šezdesetsedmogodišnji glumac je priznao da se drogama okrenuo čim je stigao u Holivud, napominjući da je droge bilo na svakom koraku, čak je bila uključena u budžete nekih filmova. To mu je napravilo tolike probleme da je u jednom periodu spavao samo sat vremena noću. Ujutru bi odlučio da prestane s konzumiranjem opijata, ali navici se vratio već do četiri sata poslije podne.

BRAĆA BLIZANCI GREJALI SU SRCA CELE BIVŠE JUGOSLAVIJE: Njihova smrt je misterija - jedan se ubio, drugi bio beskućnik?

“Odrastao sam šezdesetih i sedamdesetih kad je stav prema drogi bio savim drugačiji. Čak su je uključivali u budžete filmova. Uzimao sam kokain svaki dan tokom osamdesetih. Proveo sam noći i noći urlajući na Boga da me skloni od te napasti i da neću više nikad, jer sam imao samo sat vremena sna do seldečeg posla. Onda bi oko četiri sata popodne zaključio da stanje nije toliko strašno. Imao sam neke vrste prosvetljenja u kojima sam se vidio ili mrtav ili da ostajem bez svega što mi u životu nešto znači”, rekao je glumac.

Ovo nije prvi put da je Kvejd progovorio o drogiranju. Napisao je članak za Newsweek 2011. u kojem detaljno opisuje taj trenutak prosvetljenja.

“Jedne večeri sam s bendom svirao u China CLubu u Los Anđelesu, a onda se bend raspao, bez nekog razloga, jednostavno su svi poludeli. Imao sam jedno od onih prosvetljenja u kojem sam shvatio da ću umreti za pet godina ako nešto ne promenim. Sledećeg dana sam se otišao na kliniku za odvikavanje”, napisao je tada.

NE ZNAJU ŠTA ĆE SA PARAMA, A IZGLEDAJU KAO BESKUĆNICE: Život ove dve sestre godinama intrigira javnost! (FOTO)

Priznao je da je zapravo na vrhuncu karijere dotakao dno:

“Kad sam snimao ‘Opušteni grad’ krajem osamdesetih, već sam bio u komi. Spavao sam sat vremena dnevno. Bio sam na glasu kao ‘loš momak’ što se tad činilo u redu, ali zapravo sam bio potpuna budala”.

Teško se borio sa slavom i popularnošću supruge

Glumac, koji je tek nekoliko puta u intervjuima spomenuo bivšu ženu Meg Rajan, priznao je da ga je mučila njena slava dok su bili zajedno.

“Kad smo se upoznali, ja sam bio poznat, a onda je moja karijera stala. Morao sam priznati, osećao sam se kao da nestajem”, rekao je on.

Zlatni par Holivuda

Kvejd i Rajan bili su zlatni par Holivuda devedesetih, a venčali su se na Dan zaljubljenih 1991. Kvejd je iza sebe imao već niz uspešnih filmova, a i Rajan se proslavila ulogom u ‘Kad je Hari sreo Sali’ 1989. Međutim, dve godine nakon venčanja, glumica je postala velika zvezda u Holivudu nakon filma ‘Romansa u Sijetlu’.

Sin Džek im se rodio 1992., a razveli su se 2001. Javnost je krivicu svalila na glumicu koja je navodno imala aferu sa Raselom Krouom. Rajan je kasnije tvrdila da je Kvejd nju prevario više puta u braku, a ona je od 2010. u vezi sa Džonom Melenkampom.

“Bila je to prilika za sazrevanje, mnogo sam naučio iz toga”, rekao je glumac o svom braku sa Rajan.

GODINAMA SE BORI SA DEPRESIJOM, SA 14 PRVI PUT BILA NA ODVIKAVANJU:Životna priča pevačice koja je lepotom zaludela svet!

Denis Kvejd
foto: Profimedia

Iza sebe ima već tri propala braka, ali još uvek veruje u bračnu sreću

Osim sa Meg Rajan, Denis je bio u braku sa glumicom Pamelom Džejn Soles od 1978. do 1983. godine, a sudbonosno "da" izgovorio je i Kimberli Bufington. Par se venčao 2004. godine. Zajedno imaju blizance Zoi i Tomasa (12). Nakon kraha i 3 braka, upoznao je 39 godina mlađu stidentkinju Lauru Savoie.

Glumac je prvi put viđen u društvu studentkinje Laure 2019. godine, a par se nedugo nakon toga verio. U 2020. godini venčanje im, čini se, nije sprečila ni pandemija koronavirusa.

Kako prenosi magazin Pipl, glumac i Laura su se venčali na intimnoj ceremoniji, bez prisustva porodice i prijatelja. Bio je dovoljan i samo sveštenik.

Venčanje u Santa Barbari dogodilo se spontano otkrio je izvor blizak paru za magazin. Velika svadba bila je planirana za Havaje, ali zdravstvena situacija u svetu naterala je par na skromniju varijantu.

NOSILA JE SVOJU TUGU SA OSMEHOM, KAO AMAJLIJU: Radmili Savićević život je zadao 3 velika udarca!

Denis Kvejd
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs