Ni korona mu ništa ne može

Denis Kvejd (66) više nije mogao da čeka: Oženio 39 godina mlađu ženu! (FOTO)

Denis Kvejd iza sebe ima već tri propala braka, ali još uvek veruje u bračnu sreću. Holivudski glumac verio se s mladom studentkinjom Laurom.

Celebrities
Autor:
Denis Kvejd (66) više nije mogao da čeka: Oženio 39 godina mlađu ženu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Holivudski glumac Denis Kvejd (66) u društvu studentkinje Laure Savoie (27) prvi je put viđen prošle godine, a par se nedugo nakon toga verio. U 2020. godini venčanje im, čini se, nije sprečila ni pandemija koronavirusa.

Kako prenosi magazin Pipl, glumac poznat po ulogama u filmovima "Zamka za roditelje" i "Početnik" venčao se sa svojom mladom odabranicom još početkom juna na intimnoj ceremoniji, bez prisustva porodice i prijatelja. Bio je dovoljan i samo sveštenik.

Venčanje u Santa Barbari dogodilo se spontano otkrio je izvor blizak paru za magazin. Velika svadba bila je planirana za Havaje, ali zdravstvena situacija u svetu naterala je par na skromniju varijantu.

Denis Kvejd iza sebe ima već tri propala braka. S glumicom Pamelom Džejn Soles (69) bio je u braku od 1978. do 1983. godine, s Meg Rajan (58) od 1991. do 2001, a sudbonosno "da" izgovorio je i Kimberli Bufington (48). Par se venčao 2004. godine. Zajedno imaju blizance Zoi i Tomasa (12).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs