iskrena

Šarliz Teron otkrila detalje veze sa Šon Penom: Nikada se ne bih udala za njega! (FOTO)

Tek kada je prošlo nekoliko godina od njihovog raskida, prelepa južnoafrička glumica i slavna Oskarovka progovorila je o bivšoj vezi sa svojim kolegom, a iako je javnost bila uverena da je samo pitanje dana kada će svoju vezu i ozakoniti, ona je sada iznenadila svojim viđenjem njihove veze

Vip priča
Autor:
Šon Pen i Šarliz Teron, Foto: Profimedia

Čini se da je Šarliz Teron odlučila da izravna sve nesređene račune s bivšim partnerom, slavnim glumcem Šonom Penom. Gostujući u radio emisiji 'The Howard Stern Show' za SiriusXM, gde je promovisala svoj najnoviji film 'The Old Guard' koji je snimila za Netfliks, ostala je pomalo iznenađena kada ju je voditelj Hauard Stern pitao da napokon komentariše šuškanja da je jednom bila verena za danas 59-godišnjeg glumca.

"Šta? To nije istina. Ne. Nisam ni razmišljala o udaji za Šona, to su sra.a. Jesmo bili u vezi, ali to je bilo to - veza", rekla jeŠarliz Teron i nastavila: "Bila je to veza definitivno, ali trajala je jedva godinu dana. Nikada nismo započeli zajednički život. Nikada se ne bih udala za njega. Nije bilo ništa ni slično."

foto: Profimedia

Šarliz Teron i Šon Pen bili su u vezi od 2013. godine, a svoju su vezu prekinuli 2015. Na pitanje Hauarda Sterna da li je ikada razmišljala o braku i da li se osećala usamljeno, Teron je odgovorila:

"Nikada nisam želela da se udam. To nikada nije bilo nešto što mi je važno. Kunem se životima svoje dece, nikada nisam bila usamljena niti sam se osećala usamljeno. U mom životu trenutno nema mesta za neku romantičnu vezu. Uživam da mi 'nameštaju' muškarce, ali ne verujem da ću ikada biti spremna da ponovo živim s nekim. Da budem u potpunosti iskrena, verovatno bi taj neko morao da kupi kuću pored moje. Prestara sam za takva sra.a."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...