Otac

Tajna rođenja najstarijeg sina Kristijana Ronalda: Zašto se majka odrekla prava na dete? (FOTO)

Fudbaler Kristijano Ronaldo je oduvek hteo da bude otac i da ima mnogo dece. Sada mu se taj san i ostvario

Šuška se
Autor:
Tajna rođenja najstarijeg sina Kristijana Ronalda: Zašto se majka odrekla prava na dete? (FOTO)
Foto: Profimedia

Zvezda Real Madrida, a sada i Juventusa, fudbaler Kristijano Ronaldo (35) pre deset godina postao je otac. Surogat majka rodila mu je sina Kristijana Juniora, a njeno ime je nepoznato javnosti. Portugalski mediji tada su pisali kako je fudbaler trudnici za diskreciju platio čak 12 miliona evra.

Pre nego što mu je devojka, manekenka Georgina Rodrigez (26) rodila devojčicu Alanu Martinu 2017. godine, o majkama njegove prethodne dece nije se znalo baš ništa. Pet meseci pre nego što je upoznao atraktivnu brinetu, dobio je blizance Evu i Matea. I blizance je rodila, nagađa se, surogat majka.

S obzirom na to da je fudbaler stalno imao treninge i utakmice te je putovao zbog toga svuda po svetu, nije stalno mogao biti sa svojom decom. Tada bi brigu o njima preuzele njegove sestre Alma i Liliana, majka Dolores, ali i dadilje.

Kada je sa 25 godina postao otac, svima je stavio na znanje da su roditeljska prava prebačena na njega i da majka zapravo neće imati nikakav kontakt s detetom. Oduvek mu je bila želja da ima decu, a s obzirom da je bio finansijski potkovan, mogao je bez problema ostvariti svoj cilj. Samo je trebao pronaći žene koje bi bile spremne na veštačku oplodnju, porođaj i potom odricanje od deteta, što je, očigledno, uspeo.

Fudbaler se često na društvenim mrežama pohvali fotografijama i privatnim detaljima iz svakodnevice. Ističe da mu je najbolje kad vreme provodi okružen svojim mališanima i Georginom. Prošle godine je najstarijem sinu za 9. rođendan poručio da ostane takav kakav je i istaknuo da je vrlo ponosan na njega te da želi da u životu bude srećan.

Njegovom braku i karijeri je došao kraj? Kristijano Ronaldo suočen s teškim optužbama! (FOTO)

Iako su dežurni kritičari na Kristijanovom profilu pisali kako se Georgina neće snaći s četvoro dece, čak i da ima pomoć s više strana, izgleda da nisu bili u pravu. Pohvali se s vremena na vreme i napravljenim ručkom, širenjem veša, a deca su uvek nasmejana i vole da sa njom provode vreme.

Ovo je najpopularnija porodična fotografija koju je Kristijano Ronaldo ikada objavio! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs