ben aflek i dženifer lopez

NAKON 17 GODINA PONOVO U LJUBAVI: Uhvaćeni kako razmenjuju nežnožnosti u javnosti! (FOTO)

O vesti koja je obožavatelje Dženifer Lopez i Bena Affekka nedavno prijatno iznenadila, ne prestaje da se priča. Svaka nova fotografija para koju paparaci uhvate, ponovo oduševi obožavatelje, a ovoga puta Džej Lo i Ben su uhvaćeni na zajedničkom odmoru!

Vip priča
18:56h Autor:
NAKON 17 GODINA PONOVO U LJUBAVI: Uhvaćeni kako razmenjuju nežnožnosti u javnosti! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako je mnogima bilo teško da poveruju da su obnovili svoju ljubav, nekadašnji verenici, latino zvezde Dženifer Lopez i glumca Bena Afleka, na svakoj novoj fotografiji, njhova zaljubljenost sve je vidljivija.

Da je druga prilika u ljubavi vredila, pokazuju idilične fotografije zaljubljenog para koji proživljavaju pravu idilu na produženom vikendu u letovalištu Hemptons na američkoj istočnoj obali.

Nežne dodire i zaljubljene poglede par ne krije, a ljubav iskazuju na svakom koraku.

TRAGIČNA SUDBINA MARGO HEMINGVEJ: Borila se sa demonima celog života, presudila sebi u 42. godini! (FOTO)

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Profimedia

"Prizor je nestvaran. Benifer kao pre 17 godina, predivno ih je videti zajedno", "Preslatki su u tim sličnim autfitima", neki su od komentara oduševljenih obožavatelja.

Ni Dženifer ni Ben još se nisu oglasili oko veze, ali brojni strani mediji nagađaju kako je odnos ozbiljan i da bi par uskoro mogao pred oltar.

Podsećamo, nakon iznendandog raskida Dženifer i Bena pre 17 godina, oboje su se u međuvremenu venčali i rastali s drugim partnerima. Ipak, Ben je poslednjih godina, od svih bivših devojaka i verenica posebno isticao upravo Dženifer, hvalivši njen izgled i uspeh u karijeri, kao i njihovu vezu iz mladosti.

Uprkos tome, niko nije ni slutio na obnovu ljubavi koju je, čini se, vredilo čekati.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs