da li je moguće?

NOVINARKA OTKRILA DETALJE IZ BRAKA BRIŽIT I EMANUELA MAKRONA: Zove je na svakih sat i po, bez nje postaje anksiozan!

Cela Francuska priča o biografiji Emanuela Makrona koju potpisuje autorka brojnih političkih biografija, Gaël Tchakaloff, a izaći će tačno pet godina nakon što se zbližila s predsjednikovom suprugom Brižit– sasvim dovoljno da joj se približi i sazna bračne pikanterije.

Vip priča
Autor:
NOVINARKA OTKRILA DETALJE IZ BRAKA BRIŽIT I EMANUELA MAKRONA: Zove je na svakih sat i po, bez nje postaje anksiozan!
Brižit i Emanuel Makron, Foto: Profimedia

Nema sumnje da će knjiga 'While We’re Alone', autorke Gaël Tchakaloff u kojoj detaljno piše o odnosima francuskog predsednika Emanuela Makrona i njegove supruge Brižit biti u centru pažnje francuske javnosti kada ugleda svetlo dana jer delovi koji su već objavljeni napravili su pravi bum u medijima.

Najzanimljiviji deo koji su pustili kao tizer odnosi se na uticaj koji Brižit ima na supruga. Predsednik suprugu zove svakih sat i po i konsultuje se oko nekih važnih odluka. Makron navodno nimalo nije bio oduševljen kada je saznao nameru novinarke da piše knjigu, ali kada joj je njegova supruga dala zeleno svetlo za bliskost s njima, druženje i knjigu, i sam je to prihvatio.

„Imaju zajednički raspored pa iz minuta u minut znaju štoaonaj drugi radi. Uvereni su da njihova veza poboljšava njihovu individualnost. Predsednik odlazi u krevet nakon razgovora sa ženom koja je zaljubljena u njega. Ona ponekad drema i uopšte ne čuje šta joj govori, ali većinu vremena ona ga čeka", samo su neke od pikanterija koje je iznela u knjizi.

BESPREKORAN STAJLING ZA POVRATAK U JAVNOST: Melanija Tramp sama šetala Njujorkom i oduševila sve! (FOTO)

Brižit Makron
foto: Profimedia

43-godišnji Makron i njegova 25 godina starija supruga javnost intrigiraju svojom vezom od samih početaka kada se saznalo da je on bio njen učenik u kojeg se zaljubila dok mu je predavala u srednjoj školi.

Francuska prva dama otkrila je da je Makronova odluka da uđe u trku za francuskog predsednika bila "teška" za njihov odnos, ali i njihovu porodicu, ali nije išla dalje u detalje.

Premda je Makron blizak sa svojom majkom, više puta se kroz knjigu provlači majčinska uloga Brižit prema suprugu. 'Pravi su par i neverovatno su bliski, a on želi samo svoju mamicu', govori jedan izvor demantirajući da je Brižit Emanuelu samo paravan i da je on sklon muškarcima.

Autorka ističe i da svekrva i snaja (koja je tri godine mlađa od svekrve) imaju odličan, prijateljski odnos i da dele iste vrednosti.

Iako mu je Brižit svojim znanjem, savetima i mudrošću pomogla u kampanji, otkrila je kako je Emanuelova kandidatura za predsednika i pobeda na izborima 2017. uzdrmala porodične odnose. Bez nje bi, kaže novinarka, bio izgubljen, a kada se duže vreme ne čuju, postaje anksiozan. Kada je pak pod velikim stresom, grize nokte.

‘Oboje su neverovatno inteligentni, povezani na različitim nivoima i uz sve to, i dalje jako zaljubljeni. Oboje vole knjige i čitanje i njihov pristup životu baš je takav. Kada razgovarate s Brižit ili Emanuelom, njihov govor prepun je literarnih aluzija. Moja knjiga nije politička knjiga, već knjiga o ljubavi. Kada bih ih videla zajedno, a viđala sam ih često, uvek su se dodirivali i ljubili u obraz’, otkrila je autorka knjige.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs