MEĐUNARODNI FESTIVAL U VENECIJI

VENECIJA NA NOGAMA, BENIFER ZAJEDNO NA CRVENOM TEPIHU PRVI PUT NAKON 18 GODINA: Zaljubljeni pogledi i elegancija! (FOTO)

Na Međunarnom filmskom festivalu u Veneciji dogodilo se ono što su fanovi trenutno najpopularnijeg poznatog para željno danima iščekivali. "Benifer" na crvenom tepihu - srećni, zaljubljeni i nasmejani

Star look
11:46h Autor:
VENECIJA NA NOGAMA, BENIFER ZAJEDNO NA CRVENOM TEPIHU PRVI PUT NAKON 18 GODINA: Zaljubljeni pogledi i elegancija! (FOTO)
Foto: Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez (52) i glumac Ben Aflek (49) pojavili su se na premijeri filma "Poslednji duel" na Međunarnom festivalu u Veneciji, a to je njihovo prvo pojavljivanje na crvenom tepihu nakon 18 godina i obnove njihove romanse.

Novi stari par "Benifer" zakoračili su na crveni tepih nasmejani i držeći se za ruke, te je sasvim jasno da su bili zvezde večeri.

Dženifer Lopez i Ben Aflek
foto: Profimedia

Latino diva je ponela glamuroznu belu toaletu sa potpisom libanskog modnog dizajnera Žorža Hobeike. Raskošna haljina veoma izraženog dekoltea i sa zanimljivim izrezom zaista odiše svadbenom energijom.

Dženifer Lopez i Ben Aflek
foto: Profimedia

Tašna i sandale zaokružile su raskošni stajling.

Ben Aflek se odlučio za klasični smoking.

Dženifer Lopez i Ben Aflek
foto: Profimedia

Da podsetimo, Dženifer i Ben su se poslednji put zajedno pojavili na crvenom tepihu 2003. godine na premijeri filma "Gigli". Tada su bili vereni, ali već naredne godine raskinuli su veridbu.

(Stil.Kurir.rs)

Dženifer Lopez i Ben Aflek su se sinoć pojavili u Veneciji, prvi put na crvenom tepihu nakon pomirenja. Dakle, 18 godina nakon što su se poslednji put pojavili zajedno, i to kao verenici, sada su sve ponovili samo kao običan par, i postali vest dana.

I to ne zbog činjenice da su došli na premijeru filma "Poslednji duel" u kome Aflek glumi jednu od glavnih uloga, već zato što su jednostavno došli zajedno, kao da čitav svet već nije upućen u njihovo pomirenje.

Zašto smo toliko fascinirani Benom i Dženifer?

Pa, za milenijalce je to klasično vraćanje mladosti. Kada su prvi put Ben i Dženifer bili par kao tinejdžeri smo listali tračeve o njima. Ona prezgodna i predivna, on tako kul. Oboje moćni, sa sjajnim karijerama, a opet tako obični, kao da su iz komšiluka.žž

Da li bivši zaista može da bude sve ono o čemu smo maštali kada svi mentalno sazrimo? Da li je moguća ta neverovatna ljubav koja ostaje i godinama nakon što se rastanemo?

Sada opet čitamo vesti i oni su opet zajedno i jednostavno predstavljaju dokaz da je takva ljubav moguća.

I kada sve to lepo prebacite na svoj život, što poslednjih meseci radi masa žena po svetu, jer se pojavio i sindrom Dženifer Lopez koji u par reči opisan zvuči "nađi bivšeg sa kojim ti je bilo najbolje i budi sa njim", dobijate instant brisanje godina, makar u glavi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs