Pogazila reč

Izgubila je sina, pa otišla u penziju i stavila tačku na karijeru: Šta je nateralo Tinu Tarner (80) da ponovo zapeva!

Mladi di džej uspeo je da je ubedi da se vrati poslu

Šuška se
10:35h Autor:
Izgubila je sina, pa otišla u penziju i stavila tačku na karijeru: Šta je nateralo Tinu Tarner (80) da ponovo zapeva!
Foto: Profimedia

Na radost miliona obožavalaca, legendarna Tina Tarner pogazila je svoju reč i uprkos tome što je, otkako je pre dve godine tragično izgubila sina i otišla u penziju, sada je taj status zamrznula, a sve da bi napravila remiks svog velikog hita What's Love Got To Do With It? u saradnji s mladim di džejom.

Naime, Tina se vratila na muzičku scenu na nagovor norveškog producenta i di džeja Kajga (28), koji je napravio remiks njenog hita koji je prvi put objavljen davne 1984. godine.

28-godišnji Kajgo vest je objavio sam, na svom Instagram profilu, uz fotografiju na kojoj pozira s legendarnom pevačicom.

Bila je jedna od najlepših žena, Stiven Sigal je za njom izgubio glavu: Živela sam u divljini 24 godine! (FOTO)

"Još uvek ne verujem da sam napravio ovu saradnju s Tinom Tarner i da će svi moći da je čuju u petak. What's Love Got To Do With It? je jedna od mojih najdražih pesama svih vremena i čini se nerealno da imam priliku da radim s takvom legendarnom umetnicom", otkrio je Kajgo.

Ovaj mladić je prošle godine ušao u muzičku istoriju napravivši remiks pesme Vitni Hjuston Higher Love koji joj je posthumno doneo ulazak na Billboard Hot 100.

Raskalašno ponašanje najveće zavodnice: Razvod težak 50 miliona i ljubavne afere su obeležile njen život! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs