ŽIVOTNI PREOKRET

Zvezda Melorouz plejsa skinula se sa narkotika i verila u 58. godini: Dokaz da nikada nije kasno i da se sve može!

Glumica Heder Loklir verila se u 58. godini sa svojim dečkom Krisom Hejserom.

Celebrities
00:18h Autor:
Foto: Profimedia

Blizak porodični prijatelj poznate glumice potvrdio je vest o veridbi magazinu Pipl.

 

Prema njegovim rečima, par je veren još od aprila meseca, kada su proslavili godišnjicu njene trezvenosti, nakon lečenja od alkoholizma i zavisnosti od narkotika.

 

Glumica je proteklih godina vodila tešku borbu sa narkoticima i alkoholom, kao i sa depresijom, a 2018. je i uhapšena kada je napravila dva prekršaja i suprotstavila se policiji u alkoholisanom stanju. Međutim, rešila je da svoj život preokrene – i očigledno u tome uspela!

Hede pre dve godine, kada je uslikana pri hapšenju
Hede pre dve godine, kada je uslikana pri hapšenjufoto: Profimedia

"Zaista su srećni zajedno. Cela njena porodica, roditelji, braća i sestre podržavaju je i veoma su srećni i uzbuđeni zbog nje", izjavio je izvor blizak glumici, dodajući da da je u ovom koraku podržava i ćerka Ava (22) koju ima iz braka sa Ričijem Samborom.

 

Heder i Kris su ljubav još i srednje škole, a ponovo su uspostavili kontakt pre nekoliko godina. Njihov odnos bio je nestabilan, zbog glumičine zloupotrebe alkohola i narkotika, ali je na kraju odlučila da potraži stručnu pomoć u jednoj privatnoj ustanovi za rehabilitaciju i sada je već duže od godinu dana "čista".

 

Heder je prošle nedelje usklikana u Losa Anđelesu sa dijamantskim prstenom na ruci i zaštitnom maskom na kojoj piše "smejem se".

 

"Zaista je sjajno i inspirativno videti kako je Heder uspela da preokrene svoj život", zaključio je porodični prijatelj.

 

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...