heder loklir

NEPREPOZNATLJIVA: Plastične operacije i zavisnost uništile najlepšu plavušu devedesetih! (FOTO)

Heder Loklir snimljena je dok je spiala gorivo u auto i obavljala kupovinu u prodavnici organske hrane.

Star look
13:05h Autor:
NEPREPOZNATLJIVA: Plastične operacije i zavisnost uništile najlepšu plavušu devedesetih! (FOTO)
Heder Loklir, Foto: Profimedia

Nekadašnja glumačka zvezda i seks-simbol Heder Loklir (59) rietko se pojavljuje u javnosti, ali kad to učini, šokira svojim izgledom.

Heder, koju je 90-ih proslavila uloga Amande u seriji "Melrose Place", snimljena je u Los Anđelesu dok je sipala gorivo svoj skupoceni Porše, a potom se uputila u prodavnicu organske hrane.

Heder je bila u kratkim, crnim helankama i majici bez rukava koji su naglašavali njenu dosta bujniju figuru nego što je bila nekada. Pokušala je da se sakrije iza kape, ali paparaci su je primetili.

KAKO JE OD BESKUĆNICE POSTALA ŽENA ČIJE IME ZNA CEO SVET: Nepoznati detalji iz života Dženifer Lopez! (FOTO)

Heder Loklir
foto: Profimedia

Hederino lice bez šminke je izgledalo naduveno, odnosno natečeno, pogotovo ispod očiju gde su joj se isticali podočnjaci. Kosu je imala vezanu u neurednu pletenicu, a ni ovog puta nije nosila dijamantski, verenički prsten.

Inače, bivši seks-simbol je nedavno snimljen bez šminke u kalifornijskom gradu Agoura Hils tokom šopinga sa svojim verenikom Krisom Heiserom (59).

Loklir je bila u vezi s Heiserom još u srednjoj školi, ali nakon tog školskog perioda nastavili su dalje sa svojim životima. Obnovili su svoju ljubav u jesen 2017. Ipak, par je kasnije nadvladao sve probleme te je Heiser pomogao glumici s odvikavanjem pa se čini da Heder napokon dobro napreduje po pitanju svoje zavisnosti.

Heder Loklir
foto: Profimedia

Loklir je posljednjih nekoliko godina punila naslove svojim problemima s alkoholom i nasiljem. Naime, 2018. godine Heder je tukla verinika Krisa, a njen brat je pozvao policiju. Kada su došli policajci, pretila im je i tvrdila da će ih srediti oružjem koje drži u kući, ali brzo je utvrđeno da ono ne postoji.

Inače, Heder Loklir je poznata i po ulozi Semi Džo Karington u sapunici "Dinastija" koja se emitovala od početka 80-ih godina. Pratili su ju gleaoci širom sveta, pa i u Srbiji. Žene su nekad htele da izgledaju poput glumice, a muškarci su uzdisali za njom. Nalazila se na listama najlepših žena, ali danas je samo senka lepotice kakva je bila zbog svojih zavisnosti i plastičnih operacija kojima se podvrgnula.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Heder Loklir