NEKAD I SAD

ALKOHOLIZAM I BIZARNI ISPADI SU JOJ UNIŠTILI KARIJERU: Bila je nestvarno lepa, danas je niko ne prepoznaje! (FOTO)

Poslednje fotografije su zabrinule njene fanove

Star wedding
Autor:
ALKOHOLIZAM I BIZARNI ISPADI SU JOJ UNIŠTILI KARIJERU: Bila je nestvarno lepa, danas je niko ne prepoznaje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kada se pojavila na javnoj sceni, njenom lepotom su svi bili očarani, a zahvaljujući talentu dobila je važne uloge po kojima je i dan danas prepoznatljva.

Međutim, njena blistava karijera je krenula u suprotnom pravcu pre nekoliko godina. Gumica je prošla kroz turbulentan period, a sve to je ostavilo posledice na njen fizički izgled.

Zvezdu "Dinastije" i serije "Melrose Place", Heder Loklir (59), nedavno su slikali na benzijskoj pumpi, a kada je skinula masku prizor natečenog lica zabrinuo je sve prisutne.

Nekad najlepša glumica se oporavlja od svih nedaća koje su je zadesile. Kako kažu njoj bliski ljudi, glumica se već desetak godina bori s depresijom, teskobom i zavisnostima. Kako su pisali mediji, glumica je sebi pokušala i da oduzme život kombinacijom lekova za smirenje, ali je na sreću hospitalizovana na vreme.

OVA LEPOTICA JE ĆERKA DRAGANA BJELOGRLIĆA: Privatni život strogo čuva od očiju javnosti, a evo čime se bavi!(FOTO)

Heder Loklir
foto: Profimedia

Ona je nedavno napstila kliniku za bolesti zavisnosti na koju je poslata nakon što je 2 puta uhvaćena kako vozi pod dejstvom alkohola.

Ovo nije jedini skandal u kojem je bila glavni akter. Naime, glumica je optužena za nasilje u porodici. Nju je prijavio njen partner Kris Heiser (56). Heder je u naletu besa tukla svog verenika zbog čega je morala da reaguje i policija.

I nakon svega, on je ostao uz nju i pomogao joj da prevaziđe teške trenutke. Glumica se nedavno obratila medijima i rekla da je uspela da prebrodi sve krize, ali sudeći prema poslednjim fotografijama, fanovi nisu ubeđeni da je gvorila istinu.

Ovako je Heder izgledala nekad:

Heder Loklir
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs