TEŠKA SUDBINA

ŽIVOT GORI OD HOROR FILMA: Te noći, slavna glumica je preživela pakao, jezivu tajnu godinama krila od svih! (FOTO)

Ako ste gledali film Top gan sigurno se sećate čuvene plavuše koja je odigrala ulogu instruktorke Čarli, parterke Toma Kruza. Ovu fatalnu glumicu život nije mazio, doživela je sudbinu kakvu niko nije zaslužio

Vip priča
Autor: ,
ŽIVOT GORI OD HOROR FILMA: Te noći, slavna glumica je preživela pakao, jezivu tajnu godinama krila od svih! (FOTO)
Foto: Profimedia

Film "Top Gan", koji odlično kombinuje akciju i ljubavnu priču proslavio je Toma Kruza, ali i Keli Mekgilis (63) koja je u filmu igrala Čarli. Lepotica koja je u filmu zavela Toma Kruza, van filmsog platna preživela je teške trenutke.

Imala je turbulentan i težak život, a godinama je na duši nosila veliki teret i tajnu koja je godinama mučila.

Nakon "Top Gun"-a postala je još traženije glumačko ime u Holivudu i seks simbol, ali nakon što je tokom 90-ih snimila nekoliko filmova, odlučila je da se povuče iz javnog života. Ispostavilo se kasinje, da nije mogla da podnese medijski pritisak zbog depresija sa kojom se borila i napada panike koji su u tom periodu bili učestali.

Keli je bila dva puta u braku. Prvi put se udala tokom studentskih dana za Bojda Bleka i u braku su bili tri godine.

17 GODINA JE VLADALA SVETOM TENISA, A ONDA SE POVUKLA: Evo šta danas radi i kako izgleda Štefi Graf! (FOTO)

Keli Mekgilis, Tom Kruz, Top Gan
foto: Profimedia

NOĆ KOJA ĆE JE PROGANJATI DO KRAJA ŽIVOTA

Godinu dana nakon razvoda 1982. godine bila je žrtva silovanja. Dvojica tinejdžera provalila su u njen studentski stan i silovali su je. U tom periodu Keli je u stanu živela sa svojom devojkom i to je bila strogo čuvana tajna, jer Keli nije htela da mediji saznaju da je zapravo lezbejka. Tu tajnu je dugo, dugo čuvala i kad je kasnije u jednom intervju pričala o svemu što je proživela rekla je da je uvek mislila da je silovanje bila kazna za to što je volela osobu istog pola. Ubrzo je pala u još veću depresiju koju je lečila kombinacijom antidepresiva i alkohola.

ZBOG MUŽA PROMENILA VERU, PA PROŽIVELA PRAVI PAKAO: Evo šta su joj uradili svekar i svekrva! (FOTO)

Keli Mekgilis, Tom Kruz
foto: Profimedia

"Mnogo sam pila, previše, i nisam ništa jela. Bojala sam se noći i kako bih prebrodila taj strah, pila sam alkohol", rekla je u jednom intervju.

Iako je znala da je naklonjena ženskom polu i njen drugi brak je bio sa muškarcem. Sudbonosno "DA" je još jednom izgovorila 1989. godine bogatašu Fredu Tilmanu s kojim je dobila dve ćerke Kelsi i Sonoru. Brak s Tilmanom imao je uspona i padova, a tokom svih godina Keli je i dalje skrivala pravu istinu o svojoj seksualnoj orijentaciji i tada je često posezala za drogom.

KONAČNO JOJ SE SREĆA OSMEHNULA

Od Freda se rastala 2002. godine i nakon toga počela je ide na psihoterapiju, prestala je da pije alkohol i popravila je narušene odnose sa ćerkama. U jednom intervju 2009. javno je priznala da je lezbejka i sledeće godine se udala za Melaniju Lis koja je radila kao konobarica u njenom restoranu.

Pre 3 godibe Keli je opet prošla kroz traumatično iskustvo kada su joj provalili u kuću i od tada je nabavila i dozvolu za nošenje oružja kako bi se osećala sigurnije.

Iako je nekada važila za atraktivnu plavušu, danas izgleda potpuno drugačije:

Keli Mekgilis
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs