Zapalila instagram

SLAVNA GLUMICA POKAZALA GOLE GRUDI: Niko nije očekivao da će NJEN BRAT ovako komentarisati izazovnu fotku

Zapalila Instagram, pratioci oduševljeni njenom slikom.

Star look
14:32h Autor:
SLAVNA GLUMICA POKAZALA GOLE GRUDI: Niko nije očekivao da će NJEN BRAT ovako komentarisati izazovnu fotku
Foto: Profimedia

Kejt Hadson se osećala veoma slobodnom pa je svoje pratioce na Instagramu počastila jednom veoma provokativnom fotkom. Na objavljenoj slici, 43-godišnja glumica ne nosi ništa osim šorca, a grudi su joj pokrivene njenom dugom plavom kosom.

Kejt deluje veoma opušteno na fotografiji dok ispija šolju kafe u svom domu. U istoj Instagram objavi, ona je napisala: „Sunce je izašlo“. Njeni fanovi, ali i druge poznate ličnosti, ostavili su svoje reakcije na seksi sliku zvezde filmova Almost Famous i How to Lose a Guy in 10 Days.

Jedna od osoba koja je ostavila komentar bio je i Kejtin brat Oliver Hadson. On, međutim, nije bio oduševljen što je njegova sestra pozirala u toplesu, pa je samo kratko napisao: „Ne…“. Za samo dva dana, Oliverov komentar je prikupio više od 2.800 lajkova i više od 200 komentara Kejtinih pratilaca, od kojih su mu neki ozbiljno zamerili što se uopšte izjašnjava o slici svoje sestre.

„Hej momak zar nisi čuo… njeno telo, njen izbor“, glasio je jedan komentar. „Zar nisi znao da ona ima grudi“, napisao je drugih korisnik Instagrama. „Brat ovo ne bi trebalo da komentariše. On ne bi trebalo ni da gleda ovu sliku“, savetovao je jedan komentator Olivera.

Kejt i Oliver su inače izuzetno bliski i redovno se šale na račun jedno drugog na društvenim mrežama i svom podkastu, tako da glumica verovatno nije bila uvređena bratovim komentarom. Oliver, koji se takođe bavi glumom, dve godine je stariji od Kejt. Njihovi roditelji su Goldi Hon i Bil Hadson, koji su se razveli kada su Kejt i Oliver bili deca. Oni od tada nisu bili u kontaktu sa ocem, a odgajali su ih Goldi i njen dugogodišnji partner Kurt Rasel, koji su zajedno od ranih 1980-ih.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs