kako vam se dopada?

NAKON ŠTO JE NA SUDU IZGUBIO OD ANĐELINE, BRED PIT SE ČASTIO NOVOM KUĆOM OD 40 MILIONA DOLARA: Ovo morate da vidite

Bred Pit je veliki obožavatelj domova u starinskom stilu, što bi mogao biti razlog zašto je kupio ovu nekretninu sagrađenu 1918. godine.

Vip roditelji
Autor:
NAKON ŠTO JE NA SUDU IZGUBIO OD ANĐELINE, BRED PIT SE ČASTIO NOVOM KUĆOM OD 40 MILIONA DOLARA: Ovo morate da vidite
Bred Pit, Foto: Profimedia

Holivudska zvezda Bred Pit opet je kupio nekretninu. Ovog je puta izdvojio 40 miliona dolara za istorijsku kuću D. L. Džejmsa, poznatu kao ‘Seaward‘, koja gleda na zapanjujuću obalu Kalifornije. Nekretnina se smatra najskupljom ikad prodatom na tom području. Meštani su oduševljeni što imaju još jednu poznatu osobu u svom kraju, pogotovo nakon što je kultna nekretnina godinama bila prazna.

Bred Pit
foto: Profimedia

Pit je veliki obožavatelj domova u starinskom stilu, što bi mogao biti razlog zašto je kupio ovu nekretninu sagrađenu 1918. godine. Poznato kao D.L. Džejms, imanje je dizajnirao arhitekta iz 20. veka Čarls Samner Grin. Projektovao ga je na zemljištu u vlasništvu ozloglašenog pisca Danijela Luisa Džejmsa, koji je napisao ‘Famous All Over Town‘.

Od 1999. godine u vlasništvu je Searocka, društva s ograničenom odgovornošću povezanog s pokojnim finansijerom iz Čikaga Džoom Ričijem i njegovom suprugom Šeron Riči. Riči je umro ranije ove godine, a imovina nikada nije javno objavljena za prodaju.

Luksuzno imanje, koje je udaljeno samo nekoliko metara od plaže, ima drvenu estetiku i izgrađeno je od lokalno vađenog kamena i granita. Ima lučne prozore s ciglama, koje je lično izabrao Čarls Grin, i popločan krov u mediteranskom stilu.

Bred Pit
foto: Profimedia

Imanje s visokom razinom privatnosti

Fotograf Aleksander Vertikof snimio je ekskluzivne fotografije imanja 1997.

- Kada sam to fotografisao, cela je stvar bila nenaseljena neko vreme. Već 50 godina je bila u stanju dovršenosti, bilo je teško reći koje sve sobe poseduje. Neki od pogleda s imanja najverovatnije više ne postoje, trava i zelenilo su izrasli i pa niste mogli da vidite bočnu stranu kuće. Nije toliko veliko imanje, ali je jako privatno, ne možete samo ući unutra, rekao je za Dejli Mejl.

1 / 14 Foto: Profimedia

Podsetimo, Anđelina Džoli dobila je pravnu bitku protiv bivšeg supruga Breda Pita u njihovom ratu oko vinarije Chateau Miraval u kojoj su se venčali 2014. godine. U poslednjem u nizu tih okršaja, njen tim zatražio je dokumente od Pita, njegovog poslovnog menadžera i njegove kompanije Mondo Bongo. Pitov tabor žestoko se borio da odbije njen zahtev za dokumenta i korespondenciju. Sudiija u Los Anđelesu rekao je da ih Pit i njegovi partneri moraju predati suparničkoj strani i odlučio da s time ne mogu čak ni da čekaju dok se ne žale na odluku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs