da li se slažete?

IMA 58 GODINA I IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD: Breda Pita ni Anđelina nije uspela da upropasti. I dalje je lep kao greh

Bred Pit je primećen na brodu kako krstari rekom Senom 15. jula dok je mahao obožavaocima koji su mu se divili što zbog besprekornog stajlinga i izgleda, što zbog šarma koji puca na sve strane.

Moda
Autor:
IMA 58 GODINA I IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD: Breda Pita ni Anđelina nije uspela da upropasti. I dalje je lep kao greh
Bred Pit, Foto: Profimedia

Bred Pit je sleteo u Pariz. Glumac (58) je bio obučen sa stilom u narandžastoj lanenoj košulji i pantalonama dok je mahao obožavaocima krstareći rekom Senom u subotu, 16. jula. Uz savršeno letnje odelo dodao je tamnu košulju boje rđe i još jednom dokazao da njemu godine ne mogu ništa. Sa parom sunčanih naočara poznati glumac ie izgledao kao da se sjajno zabavlja.

Bred je držao mobilni telefon dok se smeškao i gledao u gomilu, a fanovi su primetili da je jedva ostario.

Bred Pit
foto: Profimedia

Bred je posetio francusku prestonicu zbog promocije svog filma Bullet Train, koji će početi da se prikazuje u bioskopima 5. avgust 2022. godine. U akcionom filmu, Bred igra jednog od pet ubica. Pored njega u filmu igra i Sandra Bulok pa se već priča da će film biti veliki bioskopski hit.

Bred Pit
foto: Profimedia

Njegova deca Zahara (17), Šajlo (16) i Vivijen (13) takođe su primećena u Evropi poslednjih nedelja sa svojom mamom Anđelinom Džoli (47). Bredova bivša supruga je u Večnom gradu gde režira svoj najnoviji filmski projekat Bez krvi, zasnovan na bestseler romanu autora Alesandra Barika. Dobitnica Oskara radi sa svojom koleginicom Salmom Hajek koja će biti i glavna uloga u istoimenom filmu.

1 / 5 Foto: Profimedia

Bivši bračni par i dalje se bori oko starateljstva nakon burnog razlaza ali i prodaje koju je Anđelina navodno učinila van zakona. Naime, Anđeina i Bred su do skoro bili vlasnici unosnog biznisa vina u južnoj Francuskoj, a ona je svoj deo prodala jednom ruskom oligarhu, pa je samim tim ugrozila biznis koji je Bred Pit godinama razvijao. U medijima se spekuliše da ako njih dvoje izađu na sud, to suđenje bi sigurno pobedilo i ono između Amber Herd i Džonija Depa koje je pratila skoro cela planeta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs