SLOGA NA POMOLU

BRED PUT I ANĐELINA DŽOLI KONAČNO SU SE SLOŽILI OKO JEDNE STVARI: Zajedno su bili u Rimu prelepim povodom (FOTO)

Anđelini Džoli je "mnogo značilo" da njen bivši muž Bred Pit, provede vreme sa njihovim blizancima, Noksom i Vivijen, a njegov trud nije prošao nezapaženo.

Vip roditelji
09:06h Autor:
BRED PUT I ANĐELINA DŽOLI KONAČNO SU SE SLOŽILI OKO JEDNE STVARI: Zajedno su bili u Rimu prelepim povodom (FOTO)
Bred Pit bio na rođendanu svojih blizanaca, Foto: Profimedia

Anđelina Džoli (47) se zahvalila Bred Pitu (58) što je uspeo da odvoji vreme i odleti u Rim, gde su proslavljali rođendan njihovim blizancima.

Glumac je otputovao u Italiju da proslavi 14-i rođendan svojih blizanaca. Džolijeva je strahovala da li će Bred ipak stići.

Anđelina ima gust raspored snimanja, pa joj je laknulo što je Bred mogao da dođe u Rim, da vidi decu i da bude tamo za Noksov i Vivijanin rođendan. Mnogo joj je zančilo što je doputovao.

Anđelina Džoli, Šajlo Džoli Pit
foto: Profimedia

Ona dosta razmišlja o tome, da deca provode vreme sa svojim ocem, posebno u ovakvim prilikama. Ali u ovoj situaciji ona je želela da sve lepo funkcioniše, tako da Bredov put joj je skinuo veliku brigu. Zahvalna mu je na njegovoj pažnji.

Od kako su se razveli, Anđelina i Bred imaju poteškoća u komunikaciji i dogovorima zbog bitke oko starateljstva. Tako da je Pitova poseta blizancima ostavila veliki i trajan utisak.

Bred Pit i Anđelina Džoli
foto: Profimedia

"Oni praktično nemaju kontakt. Imaju posrednika koji dogovara kada će Pit biti sa decom, jer se oni i dalje bore na sudu".

Anđelina previše štiti decu od svega, jer želi da imaju zdrav odnos sa svojim ocem, bez obzira na to šta oseća prema njemu.

Pored Noksa i Vivijen, Anđelina i Bred imaju još četvoro dece, uključujući Medoksa (20), Paksi (18), Zaharu (17) i Šajlo (16).

Bred Pit
foto: Profimedia/ editorial images

Bred je fotografisan kako stiže na aerodrom u Rimu 11. jula i nasmešio se kamerama dok je na sebi imao leženu odeću i šešir. Takođe je nosio gitaru na leđima.

Samo dva dana pre Pitovog dolaska, Anđelina i njihova ćerka Šajlo su viđene kako zajedno prisustvuju koncertu u Rimu. Izgledale su opušteno i srećno u tom izlasku.

nđelina Džoli
foto: Profimedia/ editorial images
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs