mlađan janović

OVOG ZGODNOG VATERPOLISTU JE LJUBILA JELENA JANKOVIĆ PRE DOKTORA: Umalo se nisu venčali, a raskid joj je teško pao

Nekada prvi reket sveta u ženskom tenisu Jelena Janković danas uživa u zagrljaju uglednom beogradskog doktora Branka Baraća sa kojim ima ćerku. Ali, sećate li se njene bivše ljubavi i zgodnog vaterpolistu.

Celebrities
09:05h Autor:
OVOG ZGODNOG VATERPOLISTU JE LJUBILA JELENA JANKOVIĆ PRE DOKTORA: Umalo se nisu venčali, a raskid joj je teško pao
Ko je bivši dečko Jelene Janković?, Foto: Profimedia

Bivša srpska teniserka Jelena Janković već dve godine uživa u ljubavi sa uspešnim i uglednim doktorom Brankom Baraćem, a par je nedavno proslavio i prvi rođendan ćerkice Une.

Romansu sa doktorom kojeg je upoznala nakon teniskog turnira u Beogradu 2020. godine kada je otišla da se testira na korona virus. Vezu sa njim vešto je krila od medija, a nedavno se na Vimbldonu prvi put pojavila s njim u javnosti.

Ljubavni život Jelene Janković oduvek je intrigirao medije, a Jelena se maksimalno trudila da svoju intimu sačuva od očiju javnosti. I uspevala je u tome. Svoje partnere pre nego što je upoznala doktora nije eksponirala i o njenom ljubavnom životu skoro da se nije ništa znalo. Ali, jedna romansa ipak je bila pod lupom javnosti. U pitanju je ljubav sa proslavljenim crnogorskim vaterpolistom Mlađanom Janovićem (38), mlađim bratom Nikole Janovića, takođe vaterpolistom.

Bivši vaterpolista SCG, a kasnije i CG sa kojom je osvojio zlatnu medalju na EP u Malagi 2008. godine i Jelena upoznali su se iste godine u jednom restoranu za vreme „Olimpijskih igara u Pekingu. Tada je Jelena bila najbolja teniserka sveta, dok je Mlađan bio mlada nada vaterpola.

Ljubav je planula i par je započeo vezu koja je trajala 4 godine. Na terenu su redovno bodrili jedno drugo.

Više puta sam, još na početku, rekao Jeleni da imam osećaj kao da smo zajedno dve-tri godine. Od početka sam osećao da ova veza može da uspe. Teško je održavati ljubav na daljinu, ali takav odnos učvršćuje poverenje, a oboje ga gajimo. Ljubav na daljinu nije ista kao kada vam je partner blizu i uvek dostupan. Mislim da je ova naša veća i jača – izjavio je svojevremeno Mlađan.

2014. godine šuškalo se da se Mlađan priprema da zaprosi Jelenu. Ali, umesto braja, par se razišao. Daljina je učinila svoje i ljubav nije opstala.

1 / 6 Foto: Profimedia

Raskinuli su zbog toga što su često bili razdvojeni, što je dovelo do toga da se vremenom udalje i izblede njihova nekada snažna osećanja.

- Njih dvoje više nisu zajedno, a glavni razlog za raskid je razdvojenost zbog poslovnih obaveza. Dok Jelena putuje po svijetu zbog teniskih turnira, Mlađan je uglavnom u Italiji, gde igra za klub Savona, zbog čega su se sve ređe viđali. Pre nekoliko meseci shvatili su da je bolje da se rastanu nego da muče jedno drugog pokušavajući da održe takvu vezu. Rastali su se bez teških reči i odlučili da budu prijatelji", rekao je neimenovani izvor blizak paru za medije tada.

Jelena nije ni pokušala da sakrije da je teško podnela kraj ljubavi, a u jednom od retkih intervjua koji je dala u tom periodu otkrila je zašto je njena, uvek savršena težina, uvećana za šest kilograma.

Jelena Janković
foto: AP / Elise Amendola

- Hrana mi je bila lek. To je kao na filmu kada vidite one devojke kako posle raskida veze jedu samo čokoladu. Tako sam i ja. Sve mi se skupilo, i raskid, i povreda, nije mi bilo lako da to prevaziđem. Baš sam se bila zaokružila i brat me je zafrkavao da sam najdeblja teniserka. Bio je u pravu jer sam to videla po stvarima. Sve je pucalo na meni. Imala sam šest kilograma više. Nisam ništa mogla da radim, nikakve terapije mi nisu pomagale, samo sam jela. Toliko sam jela da sam razmišljala da bih mogla da postanem kuvarica, rekla je tada za Žurnal.

Ubrzo nakon raskida, Mlađan je rodnom Kotoru viđen u zagrljaju nove devojke. Kako su mediji tada pisali, upoznao ju je preko zajedničkih prijatelja u Istanbulu, još dok je bio u ljubavi s Jelenom.

Mlađan Janović je karijeru završio 2019. godine.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs